Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J78a37r61a 48R35a26n45k

21. 4. 2015 21:55

R^Diky za stridmy popis, divam se denne na veskere zpravy z Evropy a citim to presne tak, jako jste napsala na zacatku. Skripu zubama, naskakuje mi husi kuze a je to vse k placi......ale co dal....

1 0
možnosti
Foto

Jaro teď ve zprávách říkali, že podle průzkumů jich má připlout přes milion 8-o

0 0
možnosti

Myslím, že v současné době nikdo neví co s tím. Ale asi to nedopadne dobře....

3 0
možnosti

Ono je to bohužel celkem jasné. Když se nedají nijak ti uprchlíci zastavit, tak to může dopadnout. Evropa není nafukovací. Jediný kdo má dost místa je Rusko - ale tam by zase asi nechtěli.

2 0
možnosti
JR

J23a83r45a 35R43a84n46k

22. 4. 2015 5:40

Tezko se u nas o tom doctete, ale kazdy kdo ovlada nejake jazyky si muze sam najit. Kanada se zavazala zatim na 13.000, USA budou zase okolo stovky tisic, republikani to Obamovi moc nezjednodusuji, Australie uz nevi kudy kam, uprchlici z Azie a jsou mezi nimi i Cinani, cely svet by chtel zit ta jako my. Meli jsme proklate stesti, ze jsme se narodili s bilou kuzi.....

2 0
možnosti

Jaro, napsala jste pravdu. Měli jsem štěstí, ale.....Nemůžu se zbavit pocitu, že to všechno co se děje, může být začátek konce.

Tak jako zanikly předchozí civilizace, třeba se blíží i konec té naší. Lidi jsou jak utržení ze řetězu.....

5 0
možnosti
Foto

Maruško tak to já taky. Když vidím, ten brajgl všude kolem, kolikrát si říkám, že je asi lepší, že nemám děti a děkuju Pánu Bohu za dobu, ve které jsem se narodila. I když člověk neví, jestli se po smrti nenarodí znovu, třeba zrovna jako uprchlík. Ale z toho by se mi rozskočila hlava, tak nad tím nepřemýšlím, neškodím, i toho masa jím asi jako Jara. Ale čím dál častěji narážím na články na toto téma.

2 0
možnosti

...když si představím, jak ještě celkem nedávno byl klid. A od toho 11.září to nabralo hrozný společenský a morální sešup (který způsobil i to ostatní).

2 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,94
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!