Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak tak čtu ty komentáře všude, tak je vidět, že příznivci Babiše za Zemana začínají ztrácet nervy. A to je dobře. Vám karma. Jen se prosím nenechte ukolébat. Ono to s tou soudržností českého národa není tak růžové jak by se mohlo zdát. Vzpomeňte na rok 89. Tehdy také všichni stáli při sobě a za par měsíců se začala objevovat hesla " komunisti vraťte se, vše odpuštěno." A nebyla to vždy jen nadsázka. Takže držím palce do Prahy, Čech, na Moravu a Slezsko a Chodsko.

13 17
možnosti
DV

D10a16v33i38d 24V75l33k

5. 6. 2019 17:57

Kájo díky ,žes byla

8 2
možnosti
Foto

Byla jsem a budu ... když si tu pak přečtu, že tam prý nebyl nikdo z Prahy ... to je fakt snad tím horkem, jak psal Marek. Oni ti neuvěří, ani když tam budeš a oni ne 8-o

11 0
možnosti
MR

Neměla by tato demonstrace zůstat jen u původního úmyslu a nenabalovat další témata neboť, k větším změnám vlastně nebyla stvořena a nemá vhodné lidi a žádné řešení, alternativu. Navíc vlastně vznikla předčasně a za jedním účelem a neřeší to jak nás zadlužuje ČSSD, zvláště budoucí generace. Myslím si že odpočátku je to vzato za špatný konec. Pokud by toho vláda nasekala více tak by šla i podstatnější část společnosti.Takhle největší vítěz bude opět ČSSD jež si to nechá v koalici pěkně zaplatit ...

0 0
možnosti
Foto

Včera jsem nemohl, ale nashle na Letné :-), karma.

7 0
možnosti
Foto

Necpěte se kam nemáte. Už jednou jsem psal, že jste byla dlouho v zahraničí. Bohužel si vás škrtnu, ze seznamu oblíbených. Je mi jasné, že je vám to šumák, ale musel jsem.

4 4
možnosti
DV

D11a56v56i35d 85V37l15k

5. 6. 2019 17:57

No to určitě Kája nebude spát;-D;-D

14 1
možnosti
Foto

To není soudržnost českého národa, ale 10% lehce zmanipulovatelných Pražáků. Jejich předci takhle vítali 15. března 1939 okupační armádu, 25.února 1948 Gottwalda přicházejícího z Hradu.

11 9
možnosti
Foto

moment, kde jsou na těch demonstracích nějací Pražáci? Já neznám nikoho koho by zajímala nějaká demonstrace a pokud si najdete nějaký fotky, tak jsou tam skoro všichni mimopražští co přijeli na výlet do Prahy.

4 8
možnosti
MV

a dostala jsi teda plat za ucast, nebo se to bojis priznat?

holka, pekne sesumirovany. zdravim

4 0
možnosti
Foto

Marku díky R^Vjá na ty první komentáře koukám jako bláze. Nepiš o tom platu, vždyť oni tomu jsou schopní věřit ... neuvěřitelné 8-o

2 0
možnosti
MR

Jen pro připomenutí:

Nový rekord v sestavování vlády: 230 dnů od voleb a čekání trvá

8. 6. 2018

Česko v pátek vyrovnalo neveselý rekord. Od posledních voleb do Poslanecké sněmovny uběhlo 230 dnů a země stále čeká na vládu s důvěrou dolní parlamentní komory. Přitom právě 230 dnů trvalo, než důvěru pro svoji vládu získal zatím nejdéle čekající premiér Mirek Topolánek. Vzhledem k tomu, že ještě neskončilo vnitrostranické referendum ČSSD o vstupu do vlády a KSČM přichází s dalšími podmínkami své případné podpory, bude tento rekord jistě překonán. Web ČT24 přináší analýzu důvodů složitého sestavování vlád v Česku včetně srovnání s rekordy ze zahraničí.

1 0
možnosti
HV

Nu, díky demokracii je mi nějaký Babiš úplně volný (ano i takový názor mi demokracie umožňuje). Nicméně rád si pročítám diskuze (zde) pod články o demonstraci pro pobavení, jak do sebe odpůrci a zastánci demonstrace šijou. Bohužel, ale co se týče hulvátství, pokud se někdo o demonstraci kriticky vyjádří, dostává se mu nemalo nadávek a ponižování od zastánců. Naopak to bývá v menšině, což není pro odpůrce Babiše zrovna dobrá známka...

12 0
možnosti
Foto

Ono ani tak nejde o dělení na příznivce a odpůrce Babiše, ale o schopnost sesumírovat dostupné informace a podporovat menší zlo. Říkávalo se Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí. To by se mohlo změnit na "jde demonstrovat".

9 0
možnosti
JL

Prima článek. Viděl jsem pouze přenos v tv. Fajnová atmosféra.:-)R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,96
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!