Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Ale jste ovlivnitelná ovce. Jdete s davem.

2 8
možnosti
PK

Ale jste ovlivnitelná ovce. Jdete s Babišem.

2 2
možnosti
JS

R^ karma také jsem byla a hurá na Letnou :-)

7 5
možnosti
Foto

R^ Karma. Byl jsem tam taky.

7 3
možnosti

Je smutné,když lidé jako premiér a hlavně prezident ohýbají zákony a ústavu této země.Je smutné,když se ohání výsledkem voleb a nikoliv zákony a politickou korektností(co by ale člověk od těchto oligarchů opájených mocí vlastně chtěl).Jen bych si jako občan této země přál,abych se nemusel před svými dětmi stydět za to,jaký chaos jsme jim do života připravili.Premiér není mým premiérem a prezident není mým prezidentem.Nejsem ovlivnitelná ovce bez vlastního názoru,abych přijmul ty Babišovy a Zemanovy bláboly.Doporučuji všem slušným lidem vypnout mobily a jít s dětmi na ryby.

2 6
možnosti
PK

Jasně. Lhostejnost, to je panečku řešení ... Rv

2 0
možnosti
MR

Šéf žalobců nemá žádnou páku na zprošťující rozsudky, rozhodl Nejvyšší soud

Nejvyšší státní zástupce už nebude mít žádnou páku na to, jak zvrátit zprošťující pravomocné rozsudky v případech, kdy je přesvědčen o nesprávném hodnocení důkazů ze strany obecných soudů.https://www.novinky.cz/krimi/506644-sef-zalobcu-nema-zadnou-paku-na-zprostujici-rozsudky-rozhodl-nejvyssi-soud.html

0 0
možnosti
Foto

Koukám (dle fotky), že zakládáš protihnutí NE. Tož vydržať. :-)R^

6 0
možnosti
Foto

;-D Ahoj Honzo, dlouho jsem tě zase neviděla. Díky:-) Budu se snažit vydržať ;-)

2 2
možnosti
MR

Celé je top podobné jako tzv. Arabské jaro, dnes je to tzv. Evropské jaro, od Francie po Rakousko, Slovensko , Anglii ..., díky tomu že ekonomika skvěle funguje a jsme obklopeni určitým vyspělým společenským, životním komfortem, tak dává zdání že je potřeba to přenést i na fungování státu a politiky. Zde už to ale narazí, neboť, tohle nezraje podle aktuálního stavu doby, ale po několik generací, společenských, politických krizí a jsou zde naprosto jiné hodnoty a priority, dále právní, zákonné, prostředí rozdělení moci atd. Problém demonstrací je v tom, že vznikly na jednoduchou poptávku a to výměnu ministra spravedlnosti a k tomu i premiéra, neboť se jim nehodí do rozhledu a i určité naivity dnešní doby.Nemají plán B a ani C. Jinak řečeno v zájmu jakého si étosu doby, ohrozí celkovou stabilitu země, podpoří určité skupiny na pozadí se chopit příležitostí a bude zde chaos. Problém minulých vlád a naší politiky je složit funkční vládu, to že vlády tvoří koalice a to je věc mnoha kompromisů. Složit minulou vládu trvalo více jak 230 dnů. Podle mně Babiš postupuje ve vlastní sebe destrukci a větší zlo je ČSSD, jež zde buduje neudržitelný a neufinancovatelný sociální systém jež už kritizuje EU. Pozor na étos doby, Francie, Anglie jsou varování a uvidíme jak Slovensko a Rakousko ... Mělo se ještě chvilku počkat na většinu ...

8 2
možnosti
ČP

Myslím, že byste se měl zapojit, pane. Měl byste to z první ruky. Já si, na rozdíl od Vás, počkám na volby, řádné nebo předčasné.

5 0
možnosti
AM

Svoboda to včera v televizi komentoval následovně: Babiše volilo cca 2,5 mil. voličů tj. 25 Václaváků. Až se dostanete na 20 můžou být nové volby. Jinak nic.

18 4
možnosti
Foto

Nevím, jaký Svoboda.

Nicméně hnutí ANO dostalo ve volbách do Poslanecké sněmovny (v roce 2017) 1.500.113 hlasů.

2 1
možnosti
Foto

Kájo, karma. Díky za zprostředkování.....R^

8 3
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,96
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!