Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Káji, a víš jak si bohatá? A navíc to ti nikdo nemůže vzít, natož ukrást! Mám to stejně, a za nic bych to neměnila. Ano, spousta maličkostí dělá život krásný. Vůbec ne majetek. Zejména, když je někdo duševně chudý.

Takže se raduj, seč ti síly stačí!

(v tom bazénu ti to moc sluší:)))

Palec nahoru a srdíčko! Bacci!

2 0
možnosti
Foto

Maruško ahoooj, včera jsem nestíhala odepsat, byla jsem celý den na klinice a z mobilu mi to nejde. Večer už jsem byla unavená, tak jsem koukla na Velké sedlo - o prázdninách koukám na staré seriály a po třech dílech vylezu na balkon a slyším z baru italštinu. Co mě napadlo jako první? ,,Co tu dělaj Italové?" ;-D I seriál mě přenese v čase, to je paráda ;-D Dneska jsem dostala tip na druhý dech, ten si nepamatuji, tak už se těším. A to jsou ty malé radosti ;-) Máš pravdu, je to bohatství, protože každý den je pak krásný:-) Děkuju za bazém, tam hlídám ty děti - koupu se a ještě mi za to platěj ;-DR^ Ted jsou ale u moře, tak budu aspoň víc psát - snad:-) Děkuju za karmuV, kozí sláva už je ta tam a jedeme dál ;-)

2 0
možnosti

Mne by strašné moc zajímalo, co si každý den před spaním sníte ... třeba bych si také kousek dal, pokud po tom moc nepřiberu .-))

1 0
možnosti
Foto

Tak různě. Někdy dětství, někdy nějakou romantiku, někdy den, co má přijít, když třeba někam jedeme, to záleží na tom, jaký jsem měla den, co mi scházelo, co mě potěšilo a jestli mě ten můj doma naštval ;-D

0 0
možnosti
MR

Pěkně napsáno, člověk se ma radovat z maličkostí a vy mate evidentne pohodovou povahu.Ale jen k tomu létu co máme letos,to je fakt moc,zejména, když jste ve městě.V zimě má být zima,v létě vedro,ale ne takový, že i ptáci chodej pěšky. Viděla jsem holuba,jak se plazi pres ulici,došel pod poutac u krámu a tam zalezl do stínu :-) .Zraněný nebyl,než mi přijela tramvaj,tak nabral dech a odletěl.Hezký den.

1 0
možnosti
Foto

Dobré ráno, děkuju :-) No vedro je, to jsem tu za deset let nezažila, Ani psát mi nejde, zavařil se mi mozeček;-DFakt ani ty mouchy nelítaj ;-D Takové vedro a hlavně takhle dlouho, to nepamatuje ani tchýně.  Ale když si osmdesátiletá paní nestěžuje, tak poslouchat nářky třicetileté - pokaždé když jí potkám, to mě rozčiluje. A hlavně to není jen ona, koho teď poktáte, brečí kvůli vedru, ale klimu má v práci, v autě i doma ;-D Určitě se to hůř snáší ve městě, tady v Umbrii je vše zelené, spousta stromů, tak to je lepší. Ale zas je tu vlhkost, po té se člověk potí jak v sauně. A to není nic, proti vlhkosti u tchýně. Tam vylezete z baráku a už jste mokrej. Naštěstí tam jezdíme jen k moři ;-) Krásný den a děkuju za komentář R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,96
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!