Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Každý žena prožívá přechod jinak, mě např. návaly nevadily. Naopak, konečně jsem se ohřála, protože nesnáším zimu:-). Je fakt, že první měsíce si člověk připadá trochu jak nafouknutý balón a snadno se tloustne..Fotky moc pěknéR^, Vaše barva vlasů na nich úžasná.

6 0
možnosti
Foto

Děkuju Vám moc Radko, fotit přírodu mě baví a vlasy ... :-) Jako dítě jsem si s touhle barvou vytrpěla, teď jsem ráda, když dobarvím stejný odstín ;-) Přechodu se po Vašich komentářích bojím míň ;-D

1 0
možnosti
IL

I11v88a85n24a 89L70a31n77c93e

16. 6. 2022 23:25

Asi neporadím." Přechod" jsem měla v 38letech, a od té doby jsem dostávala estrogen. Největší chyba mého života. Myslela jsem si, že bez léků a potom náplastí nebudu moci žít. Když jsem dostala rakovinu prsu, doktoři zvolali: kdo vám to tolik let předepisoval? hned, ale ihned s tím skončete. Náplastˇ jsem dala dolů a divila jsem se, proč jsem si tak dlouho komplikovala život. A potom řešíte jiné věci, než je přechod. Operace, radiace, chemo léky.

Já si dneska myslím, že je důležitá: meditace, mít kolem sebe lidi, které vás mají rádi a které máte ráda, koníčky a neupadnout do deprese. Včas s potvorou něco dělat. A také může pomoci koupit si fén, pokud budete mít horkou vlnu, tak si pustit vzduch, který proudí. Vůně, které vám dělají dobře: u mne je to mentol, uvolňuje stres.

7 0
možnosti
Foto

Děkuju za důležitou raduVR^ Ale teda v 38, to je mazec8-o

1 0
možnosti
MV

Karlo, dobře děláš a neprestavej ani v přechodu: když je nejhůř,tak je i řízek dobrej... Dobrou noc, vezou mě z práce nocí černou jako opravdový dobrodružství...

2 0
možnosti
Foto

Z Barrandova? Máš bezva práci, když tě vozí ;-D Díky Máro ... třeba na srazu, co?

0 0
možnosti
Foto

Nedávno moje šéfová nadhodila, že už asi bude v přechodu, neboť ji všichni štvou. Tuto teorii poněkud kazí fakt, že mě štvou taky.;-D Ale před pár lety jsem oponovala práci na toto téma a v ní mimo jiné zaznělo, že přechod začíná v pětatřiceti...8-o;-D

2 0
možnosti
Foto

Na přechodu není třeba se bát. Na pozoru je třeba se mít mimo přechod.

3 0
možnosti
LH

Nezlobte se za upřímnost ale vy konkrétně zrajete jako víno R^

2 0
možnosti
Foto

Tak to Vám mnohokrát děkuju Libore, to jste mě potěšil :-) Ale co já vím, co ta zebra se mnou udělá 8-o Co když zkysnu ;-)

0 0
možnosti
Foto

Neboj. Mám to stejně.;-D

Sentimentální, náladová...

1 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,94
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!