Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Covid je nebezpecny v tom,ze muze vyvolat systemova onemocneni. Proto jsou priznaky tak ruzne,vcetne krvetvorby,nemoci srdce atp. Ockovani ma tez mnoho velmi ruznych nezadoucich ucinku, nemoci kuze nevyjimaje. Opet se muze jednat o systemova onemocneni. Mrknete na statistiky. Pokud s temito reakcemi mel vas lekar zkusenosti,mohl mit i treba pravdu. Telo se pres kuzi zbavuje tzv.necistot v tele,coz nosic vakciny jiste je. :-)

0 0
možnosti
Foto

Covid zpusobuje/muze zpusobovat systemova onemocneni. Proto ma tolik ruznych priznaku. Ockovani muze u casti lidi zpusobit neco podobneho. Reakce tela na ockovaci latku se mohou projevit ruzne. Proto tolik ruznych vedlejsich ucinku. Od unavy pres srdecni choroby,choroby kuze,krvetvorby atp. Tim nerikam,ze bedary nutne souvisi,ale ze vas lekar mohl mit jiste zkusenosti, a pokud se vyskytlo v casove souvislosti s ockovanim,nelze upne vyloucit spojitost. :-)

0 0
možnosti
JS

Nechci to zakřiknout, mám kolem sebe hodně očkovaných a nikdo nic... ŤUK ŤUK. Sousedka měla vyrážku (nikdo nevěděl z čeho) ještě dávno před covidem rok, nic nepomáhalo a najednou zmizela. Vám přeji, ať zmizí hned! a za mě to je respirátor, nebo rouška (ty já od začátku nesnáším).

1 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám Jani za pěkný a povzbuzující komentářV Krásný den Vám přeji :-):-)

1 0
možnosti
PJ

otec 74 let ,14 dní po očkování selhání ledvin, nález za srdci a plicích, po dvou měsících konec. Matka nález na srdci , a měsíc trvající kašel. Žádný doktor neřekl, jestli je tady souvislost s očkování nebo ne.

0 0
možnosti
RK

R77a88d90e31k 59K36o96h25u13t

23. 10. 2021 20:04

Lidi se dnes moc sledují a čtou kdejakou blbinu na netu. Dříve na to nejspíš neměli tolik času. I když, pan Cimrman si sám diagnostikoval horečku omladnic a pak si ji také sám vyléčil.

1 0
možnosti
RK

R31a58d37e95k 59K51o96h54u68t

23. 10. 2021 20:06

To není reakce na paní blogerku, ale tak obecně.

1 0
možnosti
JP

Nikomu nic není, což znamená, že si své problémy vymýšlíte. (Ne, že bych si to myslela, ale je jen otázka času, kdy Vám na akné nabídnou antidepresiva. Vítejte v realitě, kde medicína neumí zázraky a vlastně neumí nic moc.)

1 0
možnosti
JN

nasledky jsou caste ale lekaríi odmitaji souvislost i v pripade trvaleho ochrnuti v tesne casove souvislosti https://www.fox6now.com/news/senator-johnson-families-speak-covid-vaccine-adverse-reactions

...Among those joining Sen. Johnson's panel was Maddie de Garay, who volunteered for the Pfizer vaccine trial when she was 12 and now is in a wheelchair.....

https://www.youtube.com/watch?v=6mxqC9SiRh8&t=1901s

2 1
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, ze poslednich 18 mesicu Covid zabijel predevsim lidi v posledni fazi rakoviny, asistoval pri autonehodach a podobne, je toto celkem zanedbatelna vec ... lidi vam zde prerikaji propagandisticke plky a kdyz nekdo uvede skutecny problem po ockovani, kterych je cela rada, dostane se mu jen dehonestace

4 3
možnosti
Foto

A jste si jist, že je to po očkování? Můj švagr měl třeba infark, těsně před očkováním. Být to o pár týdnů později, už by za ten infarkt mohlo určitě očkování.

1 0
možnosti
ZR

To jste to očkování ještě odnesla relativně dobře. Žiji na malém městě a známe se tu tak nějak všichni a znám také lidi z okolních vesnic. Co jsem zaznamenal někdy od prázdnin u očkovaných lidí v mém okolí a i mezi očkovanými příbuznými přibylo nějak naprosto nepřiměřeně zánětů srdečního svalu, infarktů, prasklých aort, mozkových mrtvic a také lékaři nijak neobjasněných úmrtí a to nejenom u lidí nad šedesát let, nýbrž už i u pětatřicátníků. Začal jsem se o takové případy víc zajímat. Tohle není místní anomálie. Toto se děje i na jiných místech ČR. Ono se o tom zatím neinformuje, protože by to byl velký skandál a jednou to praskne a bude to jako když se protrhne hráz.

5 4
možnosti
OS

Krásný přepis hoaxů. Já mám již tři očkování je mě 85 let a divte se žádný vedlejší účinek jsem nezaznamenal. Vždy byl píchanec a nic. V mém okolí rodina, příbuzní a známí jsou všichni očkováni a mimo pár případů malého zanícení po vpichu, žádný hororový následek. Zato množství nakažených, neočkovaných se docela hrůzostrašně zvyšuje. Hezký den.

4 3
možnosti
JS

Mám šokující zprávu o děsuplných následcích očkování:

Martin 34 let (Frýdlant nad Ostravicí)

- 3 týdny po očkování mu přestala fungovat měsíc stará myčka.

Jan 43 let (Tábor)

- po očkování se zastavil v kasinu, kde prohrál celou výplatu.

Milan 37 let (Pelhřimov)- poté, co před třemi týdny oznámil rodině, že se byl nechat naočkovat, přijela tchyně a je na návštěvě doteď.

Pavel 60 let (Vodňany)- hned po očkování šel běhat do lesa a poštípal ho sršeň.

Karel 24 let (České Budějovice)- ještě se jen rozmýšlel, že se nechá naočkovat, a už mu před domem někdo ukradl kolo.

Marie 20 let (Písek)- po očkování odjela na dovolenou do Chorvatska a po návratu měla pozitivní těhotenský test...Otec neznámý.

Zdena 40 let (Benešov)- po tom, co přišla z očkování, našla doma vytopenou koupelnu.

;-D;-D;-D

17 3
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,90
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!