Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V mém dětství jsme doma nechodili v teplákách, ty byly maximálně na tábor nebo na tělák. Jo a taky se šilo a pletlo ostošest. Tenkrát když nebyl internet a v televizi jen dva programy, tak asi proto tolik času. I když nevím, jestli byly ženy elegantnější, asi jak kdo. Některý ty tesilový oblečky á la socialistická móda byly dost děsný.

7 0
možnosti
Foto

No moje mamka byla mnohem elegantnější než já  Ségra to má po ní, já jsem v tomhle hrozně pohodlná. Ale i spousta mých známých je pohodlných co se elegance týče. My děti jsme tepláky tahaly furt.

0 0
možnosti

Kájo, vzpomínání je to tradičně pěkné. Zrovna jsme před chvílí vzpomínali s manželem na dobu "minulou". A konkrétně na výběr látek. Látky všeho druhu, a dobré kvality (než vstoupil na trh krimplen. To byl děs).

Musím ale přiznat, že když se teď v tv setkám se starými pořady typu Televarieté, tak se při pohledu do hlediště usmívám. To byly modely, a ty účesy! A když si představím, jak asi vypadaly třeba Italky...Nakonec...jak to vypadalo "venku", jsme tak trochu mohli odhadnout podle nabídky v Tuzexu.

Byla to prostě taková doba, a ženské dělaly, co mohly, aby vypadaly upraveně.

Díky za blog, a ať se ti čokodaří:-)))

5 0
možnosti
Foto

Napsala jsem ti a někam mi to zmizelo, z toho mobilu to neumím, napíšu zítra z PC. Dobrou noc Maruško

1 0
možnosti
RE

Jaru bižu prodává a prodá toho denně mraky. teda, když zrovna nezuří ten strašnej virus a nejsou nesmyslně zavřený krámy, kam přijde deset lidí denně.

1 0
možnosti
Foto

Tak to je paráda, mně se bižu moc líbí, jen to neumím nosit;-)

0 0
možnosti
Foto

Já ti nevím, ale moje máma chodila doma bez podprdy, jen v tričku a spoďárech.;-D Nějaká bižu doma byla, ale pamatuju si tak leda to, jak jsme si s ní jako malé hrály... Šminky se doma objevily až po revoluci, a to ještě šlo o nevhodný dárek. Ale jinak jsme normální.;-D;-)

8 0
možnosti
Foto

Moje máma chodívala doma taky jen v tričku a spoďárech. Naštěstí mi o neznechutilo ženy jako takové.

0 0
možnosti
VV

Nevim jak bych to napsal, abych nekoho neurazil. Ale co se pamatuju, tak pred viteznym unorem byvaly zeny v nasem okoli damy. V padesatych letech spis tkove nejake bytosti skoro v obleceni unisex. Az v sedesatych letech se pomalu z nich zacaly stavat zeny. No a kdyz vidim v tivi zabery na divacky z nejakych koncertu je videt rozdil mezi zabery z bratrskych zemi a tech zemi nebratrskych.

Nevim, v mode se nevyznam, ale asi jsou to barvy, strihy, nebo snad i ucesy.

0 0
možnosti
DV

D54a91v87i80d 43V13l65k

25. 1. 2021 9:26

Nojo no to je ta milosrdná mázdra těch 30 let co to zakryla.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,96
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!