Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

nakupujeme jednou za 14 dni a kseftem vylozene proletime

nikoho v krame nehodlam poucovat, na to jsou uz lide diky castym zmenam v poucovani a narizovani algergicti

drzim palce v kseftech, Karlo

2 0
možnosti
ZK

Máte pravdu, paní Slezáková. Důchodci si v klidu mohou nakoupit dopoledne a odpoledne už nepřekážet. Pracujícím důchodcům bych ale, kdybyste dovolila, udělil výjimku a naopak do ranku odpoledne nechtěných bych zařadil i ty invalidní a nezaměstnané. Jak říkám, nápad je to dobrý, jen by to chtělo doladit.

0 0
možnosti
Foto

Pane pracující důchodce, doladit to půjde těžce. Nepracujících důchodců a nepracujících zaměstnanců už je takové kvantum, že kdyby měli chodit nakupovat všichni ráno, pošlapali by se. Navrhuji dělení zákazníků dle věku. Od pětašedesáti do 10. hodiny, od čtyřiceti do čtyřiašedesáti od 10. do 17. hodiny a pod čtyřicet let od 17. hodiny. Budou v jednom prostoru staří se starými nebo mladí s mladými, nikoliv staří s mladými ;-)

1 0
možnosti

Kájo, to se vše dá shrnout do jednoho klišé...všechno je v lidech!

Tak ať se ti v obchodech daří!

1 0
možnosti

To se mi fakt nezdá, že obchodní zástupce při vlastním nakupování na place odchytne vedoucího, a dělá s ním objednávku? ;-D Jinak je velmi pravděpodobné, že "odložené" zboží vzal někdo ze zaměstnanců, a vrátil do správných regálů. Dochází totiž poměrně často k tomu, že si kupující v průběhu nákupu něco rozmyslí, a najednou už nechtěný tovar odloží, kam ho napadne.;-D

2 0
možnosti
JF

J25i22ř36í 83F79o34g35e21l

29. 10. 2020 8:19

Mě z toho spíš vyplývá, že vás ty supermarkety živí.

Nebo snad navštěvujete i malé krámky a sepisujete tam objednávky?

6 0
možnosti
Foto

Ano, hlavně malé krámky, protože nemáme jen tak ledajakou čokoládu, ale čokoládové speciality a v supermarketu jen sepíšu nabídku, naše zboží je vedle regálu Lind, ale v malých obchodech jednám, nabízím atd. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Je to smutné. Připadá mi, že v naší zemi vládnou supermarkety. A s těmi nadbytky banánů je to nějaké divné. Jestli to není tak, že jinde ve světě už lidé banány nechtějí, protože nemají chuť, a tak je hodíme do Čech, kde je lidé kupují po kilech. Nechci banány ani zadarmo.

1 0
možnosti

No jo, banán je chuti mdlé.;-D

1 0
možnosti
MB

Nepřerušený provoz velkořetězců si vysvětluji - Čím větší, tím větší by byla podána případná žaloba na ČR. To od malých OSVČ nehrozí, pak je možno je bezpečně hubit ... Mj., opět finální efekt pro ty velké ...

Vláda jde salámovým způsobem - Oddaluje lockdown odřezávanými kolečky opatření. Výsledky to nepřináší, naopak škody narůstají. Žít a úřadovat je třeba. Naprosto vymizela filosofie - Roz-koncentrovat počty osob. Přesně naopak - Prodlužováním pracovní doby úřadů - třeba i v noci, podobně s obchody - non stop, o neděli ani nemluvě. U vchodu regulovat počet vstupujících a stříkat na ně desinfekci.

O nočním vycházení nemá smysl mluvit - to platí pro středomořské státy, jejich klasiko život. Moře sice nemáme, zase máme moře opatření. Kam se vypařila péče - stanovené hodiny pro nejohroženější kategorie + 65 let, to už netuším vůbec ... :-)

9 0
možnosti
LH

když byly hodiny pro seniory měl jste s tím problém když nejsou máte s tím problém....;-D a noční chlastačky taky nevidíte....

3 2
možnosti
JH

J43a88n 27H91u27r71k88a

29. 10. 2020 0:27

copak v supermarketu ale ve parlamentu mají světový cirkus a číslo klaunů je opravdu...excelens

3 0
možnosti
LU

Supermarkety si Česi nedajú.

Prečítajte si reakcie na soc. sieťach na uzatvorenie Supermarketov na jeden deň v týždni, To je tragédia pre národ, aj keď si Česi môžu potraviny nakupovať v nedeľu v menších potravinách, pre drvivú väčšinu je Supermarket posvätný.

Vláda si nemôže dovoliť robiť opatrenia v Supermarketoch, v Česku by bola revolúcia.:-/

1 0
možnosti
Foto

Zkusil jste použít hlavu když jste psal tento příspěvek? Takže v sobotu půjde 500 lidí nakoupit do supermarketu, který má rozlohu asi 1000m2 a v neděli půjde nakoupit 50 lidí do krámku o rozloze 50m2. Takže bomba.

2 0
možnosti
Foto

A teď si představ ten nával v sobotu, protože v neděli bude zavřeno. To bude ještě horší, než před svátkem.:-P

10 0
možnosti
Foto

Kdyby bylo v obchodech do šesti a v sobotu do dvanácti, jako za našeho dětství, to by bylo málo nakaženejch ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,96
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!