Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A aby se nám ty trestně sledovací doby nevrátili, musíme ve volbách volit moudře. Jen pravdomluvné politiky s opravdovým vztahem ke svobodě a demokracii. Bohužel je mezi námi dost těch, kteří to nerozlišují, kterým komunističtí estébáci nevadí a klidně volí strany, které jsou rizikové pro potenciální možnost totality! !!

3 9
možnosti
Foto

Snažím se volit moudře, rozhodně ne bývalé estébáky.

8 0
možnosti
Foto

:-) Kájo, přelep si kameru na monitoru uprostřed nahoře.

3 0
možnosti
Foto

Už to mám Míšo, tou kulatou náplastí na kuří oko nebo na co to bejvalo ;-) Ale co tu vnitřní kameru v mobilu ;-D Teď už na hajzlík s mobilem nejdu ;-D

1 0
možnosti
KL

Vzpomnela jsem si na pana Kryla..a zakazali psat a zakazali spivat...kde se dnes berou? Vzdyt ti zaryti praskaci uz museli vymrit..nebo? Vychovali si sve deti a sva vnoucata??

1 2
možnosti

Tato dědičnost není genetická, ale dědičnost výchovou! !!

0 0
možnosti
LC

Už pár let tvrdím, že o rozsahu sledování občanů, jaké se děje v současné době (a to je jen začátek) se StBákům nezdálo ani v nejrůžovějších snech pod duchnou. Klidně bych se s váma vsadil, že vy se čipu pod kůží na rameni určitě dožijete. Mít ho bude určitě strašně výhodné. A ještě dodám, že s těmi hlasitými projevy i doma bych byl opatrný. Samozřejmě, že na současného prezidenta a premiéra můžete i na ulici vykřikovat co chcete, ale jsou temata a je jich čím dál víc, kterým je lépe se vyhnout. Jinak taky u vás může zazvonit domovní zvonek ...

3 2
možnosti
Foto

Nemůžu Váš komentář laiknout, já nechci čip pod kůži ;-( S tím zvonkem nechápu a začínám se bát ;-(;-(

0 0
možnosti
PC

... ale jaksi se ty šrouby opět utahují.:-/

5 1
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,90
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!