Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Ano, mejme.

Pred davnymi lety kdyz jsem si s necim nevedel rady ptaval jsem se starsich kolegu a pochopil kdyz dodavali, zaplat jedno pivo. Zadarmo by sis to nepamatoval.

4 0
možnosti
PS

Takový byl systém ve firmě Škoda Plzeň před 80. lety: Do 30. roků se vzdělávej, potom do 50. let pracuj a do 60. let předávej zkušenosti. To pivo by byl pěkný bonus. Na tohle se po roce 1990 jaksi zapomnělo a rychlokvasící manažeři sklízejí co sami zasejí. Velké nic, nikdo je nemá rád - zaměstnanci pro jejich nadutost a přehlížení a majitelé proto, že nemají výsledky, firmu vedou ke krachu. Naštěstí jim není tolik, většinou máme šikovné a vzdělané lidi ve vedení firem, které šlapou i bez intervencí státu. Tím nemyslím dotace přicházející odkudsi daleko, které schvaluje kdosi, kdo se v případě špatně schválené dotace k tomu nehlásí a paradoxně ještě potom penalizuje stát. Místo aby jeho nadřízení jej vyhodili pro neschopnost udělit správně dotaci, totiž zda jsou všechny náležitosti splněny.

0 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 35,43
  • Průměrná čtenost 3736x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!