Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přesně tak, Kájo R^, jak píšeš.

Jsem ráda, že se mi daří takhle žít :-)

A GRATULUJI k nové práci !!

3 0
možnosti
Foto

Moc děkuju ŠtěpánkoV A jsem fakt ráda, že takhle žiješ:-), protože vždycky, když se vidíme, tak jsi usměvavá a pozitivně naladěná R^

0 0
možnosti
Foto

Čtu tě teď při kafíčku a vlila jsi mi do těla tolik pozitivního, že den bude jistě fajn. Tobě i Michalovi ho přeji taky.;-)R^V

2 0
možnosti
Foto

Já už se lekla, jak čtu ... čtu tě při kafíčku a vlila ... mozek byl rychlejší než oči a myslela jsem si, že jsi si vlila kafe do noťasu ;-D Krásnou neděli Jitulí a moc děkujemeV:-)

1 0
možnosti
IL

Krasne ziti i vamR^R^R^R^

2 0
možnosti
RP

R^R^Se všemi body naprosto souhlasím, ale někdy to trvá a dospějeme k nim až když nás nás život vycvičí...Hned s prvním mám také stejnou zkušenost ..maminku jsme přestěhovali do menšího bytu a také začla chřadnout a šlo to s ní z kopce..

3 0
možnosti
Foto

:-( To je mi líto, vím jak to bolí ;-( Děkuju moc za komentář a mějte usměvavou neděli V

0 0
možnosti
ZK

".......teď je mi to líto", zpívá v jedné písničce Jan Nedvěd. Člověk by se neměl zatracovat, ale měl by mít i sílu říct, že se mu něco nepovedlo, že na něco není hrdej a možná i někde v koutku pošeptat, že se za něco stydí. Jinak samozřejmě hodně štěstí a mnoho odvahy do života, a za upřímnost R^.

1 0
možnosti
Foto

Mně se nepovedlo víc věcí, ale tohle s tou výměnou bytu mělo dopad na rodiče ... jinak by tu třeba ještě byli;-( Nebyl to můj nápad, mně bylo tenkrát devatenáct, byla jsem jelito a vůbec mě nenapadlo, že to naše zničí ;-( A víte, že tohle mě mrzí víc než to, že nemám děti? Kdybych si mohla vybrat, tak budu dál bezdětná, ale bude tu teď sedět máma s tátou V

1 0
možnosti
AC

Hezký pozitivní článek. Díky.

Mně se vybavuje jedno takové jednoduché přísloví - být šťastný je chtít být šťastný. Je to tedy z logiky věci aktivní proces. Člověk se musí trochu snažit, vyvinout určité úsilí. Štěstí nepřichází samo a nejedná se tedy o pasivní proces.

V této souvislosti si ještě vybavuji úderný citát z knihy Řek Zorba - "Life is trouble. Only death is not. To be alive is to undo your belt and look for trouble!"

(S)mějte se! :-)

3 0
možnosti
Foto

Ve francouzštině existuje krásný a moudrý výrok: "Pour être heureux il faut décider de l'être."

Volný překlad do češtiny: K tomu, aby člověk byl šťastný, je třeba, aby se rozhodl, že bude šťastný. To je myslím základ. Pak přichází to, o čem píšete: musí k tomu také vynaložit určité úsilí. Musí jisté věci dělat, jisté nedělat a jistých věcí a lidí si raději ani nevšímat. :-) K tomu správnému konání patří (a možná především) správné myšlení.

Přeji Vám pěkný víkend.

2 0
možnosti
Foto

Souhlasím. Nádherně napsáno. R^R^

2 0
možnosti
Foto

První komentář většinou rozhodne o tom, jaké budou ty další ... a Váš je nádherný, díky moc V:-)R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,94
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!