Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Foto

Moje spolužačka Martina Ulčová (kromě toho že je zrzavá hrála závodně volejbal) šla jednou po ulici a oslovil ji fotograf.

Dnes má za sebou kariéru jako modelka, zcestovaný svět a za sebou přehlídky třeba se Simonou Krainovou, Evou Herzigovou nebo Terezou Maxovou.

Vlastní modelingovou agenturu a co tak vídám fotky z akcí které pořádá, zrzek tam má víc než dost.

4 0
možnosti
Foto

Dobrýýý8-ojá taky chodila přes ulice a prd ;-D

Já se právě divila, že se ještě dneska někdo těm zrzkům směje, vždyť jich jsou plné časákyR^

2 0
možnosti
JH

J86a77n 88H65r19u84b15e82š

18. 7. 2018 7:19

Zřejmě omylem o těch ubožácích píšete jako o mužích, ale co je na tom mužného? Mohla byste jim klidně opáčit, že jste se konečně přesvědčila o existenci třetího pohlaví - že žena jinak vypadá a opravdový muž se jinak chová.

Mně se zrzky vždycky líbily a určitě je nás takových víc, vždyť se stačí podívat třeba na krásné obrázky malíře Zábranského. Ukažte je tomu děvčeti, třeba pochopí, že není divná - je výjimečná.

3 0
možnosti
JH

J90a96n 48H47r97u12b72e90š

18. 7. 2018 7:31

Ještě upřesním, že jsem měl na mysli Vlastimila Zábranského (i když Adolf Zábranský má na svých obrázcích zrzky taky, ale jeho poetika a rukopis jsou jiné).

1 0
možnosti
DS

Každá, ba divily bychom se, že i každý, máme své bolavé místečko na těle,které je centrem posměchu. Zatímco mně se mí krásní rodiče (táta ála Robert Redford, maminka ála Audrey Hepburn) "pomstili" tím, že v mé osobě "nakřížili" slovanské tvary mé babičky z tatínkovy strany (jen na ta prsa se zapomnělo) a šikmé oči po mém dědečkovi z maminčiny strany (prý pozůstatek po nájezdech Avarů na Moravu. Takže jsem byla celé dětství "tlustá Japonka", zatímco moje mamka, drobounká a červnovlasá, byla považovaná za sirotka z Korejské krize. Do puberty jsem snila o to, že až vyrostu a přestane mi růst obličej, nechám si asijskou rasu očí nastřihnout, zadek zmenšit a prsa vyrobit plastickým chirurgem. Nakonec jsem pochopila, že v tom je moje specifikum a že v dospělosti se kříž často mění v devizu.

My jsme se zase "pomstili" nejmladšímu a vytvořili jsme "šikmookého Vikinga"....nordicky vyhlížejícího, statného mužského, šikmookého po mamince a světlookého po tatínkovi

Vyřiď holčičce, že je spousta lidí, mezi něž patřím, kteří "ujíždí" na zrzavých lidičkách všeho věku a pohlaví...přijdou mi zvláštní a okouzlující. (a nezpychněte, Veverky;-))

3 0
možnosti
Foto

;-Dten tvůj komentář se čte dobře jako vtipnej blog od Marty nebo od VlčákaR^;-D Sepiš to, jestli to ještě nikde nemáš;-)A nezpychneme, na zrz fakt ne ;-D

2 0
možnosti

Každému děvčátku, které má zlaté vlásky,

říkám, že je princezna, protože má krásné zlaté vlásky, které jí může každý závidět. Děvčátko má radost a já taky i když nejsem zlatovlasý princ, ale šedivý dědek.

9 0
možnosti
MP

Má odpovědět: chceš ji ukázat ?

3 1
možnosti
MS

A kdo by nechtěl ? ;-D

0 1
možnosti

I32v76o 82Ž77á14č34e14k

17. 7. 2018 23:33

Já být tím klukem, tak bych jí řekl, že jestli ji má zrzavou, tak ji chci vidět.

2 1
možnosti
Foto

Chudák holka, z prince by se rázem stal obšourník ... v sedmnácti??? ;-D

0 0
možnosti
JS

Stejně se ptají na blond :)

Nebo také na to "Proč jsi tak zvláštní?" = divná...

Otázky pro děti bolavé, pro dospělé (už) úsměvné :)

4 0
možnosti
Foto

Asi tak. Téměř každá dívka má, zejména v čase dospívání, nějaké trápení. Já jsem se například trápila tím, že jsem menšího vzrůstu (i když ostatní moji sourozenci nikoli), a stávala jsem při tělocviku vždy poslední, nebo předposlední v řadě. A mám také troch zastřený hlas, každý mne hned v telefonu pozná. Dnes mi to nevadí, zastřený hlas má i herečka Kardinálová, nebo naše Eliška Balcarová, a že jsem menší je také dobře, aspoň na mne děti v naší vesnici nepokřikovaly "anténo". Tož tak, hlavně , že je všechno ostatní v pořádku... ;-)Díky za článek.

1 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,90
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!