Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Ano, zrzečky to jsou vzácné děvčata. Tak jednou v Tatranské Lomnici dole u vleků, kde jsou bufety, jsme odpočívali po náročné tůře. Kde se vzaly tu se vzaly z lesní pěšiny se vylouply dvě zrzečky, děvčata jak lusk. Nenapadlo mne nic jiného, když jsem je uviděl, něž říct "Holky já se s Vámi musím vyfotit" :-)). Taky, že jo a mám foto doma na stěně v rámečku ;-D.

1 0
možnosti
Foto

;-Dto byla rychla reakce ;-D ... se mnou se nikdo fotit nechce ;-D ... asi nejsem jak lust, ale jako nabobtnalá fazole ;-D;-D

0 0
možnosti
RP

Víte kolik to stojí teď úsílí a peněz dosáhnout tak pěknou barvu jako máte Vy? Znám jednu malou holčičku která má podobnou barvu, tak ji občas opakuji, že až bude velká tak bude zrzka - hvězdička a bude jí ji každý závidět. Obzvlášť ti, co mají takovou nudnou hnědou...jako já.;-)

2 0
možnosti
Foto

No, já už si to taky barvím, mně už nějak rostou blond měděný ... taky dnes pro mne nudný ;-)

1 0
možnosti

Zrzky jsou v pohodě. Co je průšvih, jsou zrzci. U nich neplatí žádné "rezavá střecha, vlhký sklep". Hodně kluků se rádo vyspí se zrzkou, jsou žádané. Zrzkové až tak ne ...

5 0
možnosti
Foto

R^;-) ,,Moje milá dala si, nový přeliv. Na vlasy(?). Takže ... Míti zbrań se střelivem, skoncoval bych s přelivem" (S+ŠR^):-)

1 0
možnosti
MS

"Zrzi, zrzi, co tě mrzí ? Ta zrzavá palice, ta mě mrzí nejvíce!" ;-D

To jsme pokřikovali na jednoho staršího zrzka, který nás pak vztekle naháněl přes dvorky. To byl adrenalin!. Jinak ta otázka z titulku je dost nepatřičná, protože fakt nevím, jakou by měla mít, když je celá zrzavá. :-) Jinak za článek samozřejmě R^.

2 0
možnosti
Foto

Tak to jsem asi byla já, taky to na mne pokřikovali blbouni ;-DTa otázka je častá, hodně častá ;-D A jak píšete, já si u ní teď už myslím něco o inteligenci a o ... ;-)

0 0
možnosti
JB

J50i23ř17í 73B22o49č88e71k

18. 7. 2018 10:27

mě se zrzky vždycky líbily. a jak praví klasik, Kdo neměl zrzavou, neví co je láska

7 1
možnosti
Foto

Jo, jo, to znám, ale to jsem tam nechtěla psát ;-)

1 0
možnosti

Kájo, jak mě se vždycky líbilo, když měly holky měděný vlasy. Navíc neznám snad nikoho, kdo bych jich neměl hodně, a kvalitní.

Takže zrzavé vlasy, bílá pleť, a pihy... nádhera. Taková Pipi punčochatá.

A to byla skvělá holka!

Příroda je vkusná, a ví, jak to má být:-))

3 0
možnosti
Foto

Příroda je možná vkusná, ale ty jsi úžasná!!! Normálně jsi mě dojalaVProč jsem Tě Maruško neznala v dětství? Víš, jak by mi to pomohlo? Pippi miluju, jsem povahou tak trochu ona;-DAle vlasy jsem měla vždycky hrozně jemné:-/ Teď je to lepší, jen už mi neroste ta pěkná zrz, po těch všech barvách, co jsem tam od dvaceti plácala Rv

1 0
možnosti

Holka se musí do života naučit být asertivní...každý z nás má "něco", kvůli čemu se mu spolužáci posmívají. Já mám "kachní" chůzi, mám prostě ortopedický problém. Děcka mi říkávaly Kačer Donald;-D Moc jsem se trápila, plakala, nenosila jsem vůbec sukně. Dneska nosím všechno, chůze mě sice trápí pořád, ale už se směju řečem - ty máš ale ty nohy hrozný! Ty máš ale divnou chůzi! Jé, my jsme si podle té chůze mysleli, že jsi to ty! JÁ VÍM!!!!!;-D Co už nadělám...nechce se mi každému vyprávět jak jsem se narodila naprosto zdravá a socialistické zdravotnictví se na mně podepsalo..

Radím odpověď - ne, mám ji oholenou ;-)

6 0
možnosti
Foto

No vidíš Miri a toho jsem si u tebe nikdy nevšimla8-o

Ta odpověď je dobrá, ale to já nedám ;-D já jsem takovej debža, že se stydím i ve čtyřiačtyřiceti, takže mlčím ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,90
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!