Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naprostý souhlas! Od doby, co jsem jako mladá žába zkolabovala, měla jsem tři zaměstnání, od doby, co jsem jela naplno na rodičovské a vypěstovala si ze stresů a únav angíny a od doby, co mi totálně vypovědělo tělo, když jsem se honila v práci, abych o ní nepřišla, protože manžela propustili v práci ( v rámci úspor..), a začaly se mi dělat opary po těle, jsem se rozhodla změnit "člověčí režim" a dopřávám si i odpočinek. Tedy, absolutní relax! Ti, co neví, čím vším jsem si prošla, to vidí tak, že jsem líná ženská, ale já vím své...a ti "něvědoucí" mi můžou....třeba uvařit kafe, když ležím a nechce se mi jít si ho uvařit, protože prostě relaxuju!!!! ;-D

Dobře děláš, děvče!!;-)R^ Jsi kočka..

Zdravím kamaráda...

2 0
možnosti
Foto

;-D Ty jsi fakt moje ségra R^ Já šla do práce i se sádrou, den po tom, co mi ji dali. Taže praskla a doktor mě seřval, ale šéfové jsem se bála víc Když jsem měla horečku, bolela mě celá Kája, ale já šla do práce i tak, protože šéfová by mě jinak vyrazila, mamka jen kroutila hlavou. Teď mi kamarádi v CR říkají, že jsem líná jak Ital, ale mně je od určitého věku jedno, co říkají jiní ;-) Jinak Mirko, já jsem teď trochu korpulentní kočka, ale díky ;-D Jsem ráda, že už se nehoníš a relaxuješ V

1 0
možnosti
Foto

Kájo, moc zdravím... teda tam je krásně:-)R^

Tak úchylka ve slevě;-D a pak stejně triko džíny... myslím, že tohle je mé žití. Měj se moc fajn... relaxuj a čerpej...:-)

1 0
možnosti
Foto

Radko ahoooj:-) no krásně tu teď dva dny bylo (až moc teplo), zrovna jsem měla volno. Na víkend hlásí ochlazení a déšť, ale neva, alespoň se zase zaleje to co je potřeba:-) Ty jsi taky džínová R^ ........já si v elegantním oblečení připadám stará - hlavně se ani neumím elegantně obléknout. Já byla mistr ve slevách, dokonce i Maurizio občas žasl, co jsem sehnala a za jakou cenu - v outletu většinou, ale fakt čeho je moc ..... ... . Krásný relax o víkendu Ti přeju a děkuju!

1 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,94
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!