Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výsledky jsem viděl až teď díky Tobě ... takže gratuluji! .-)

1 0
možnosti

Tak je fakt, že kdyby tam hodila trošku srandy - třeba "Mně radost nezkazíte dýl než na týden";-D a rozvinula to dejme tomu tak, že už po týdnu přestalA KVŮLI TOMU brečet, bylo by to prostě odlehčenější, no budiž to poučením pro nás všechny a naše reakce, nebrat se zase příliš vážně:-) ale znovu opakuju, že kdybych sám bojoval o nějakou pozici, tak bych to možná taky prožíval víc - asi před 5 lety jsem se sice probojoval do první dvacítky, ale tehdy se to všeobecně ještě bralo jen tak zlehka;-D

1 0
možnosti

Ten titulek mi připadá stejně nemístný, jako když Zeman během vajíčkové spršky na Albertově prohlásil směrem k demonstrantům: "Nebojím jsem se vás, jako jsem se nebál před 25 lety."

0 0
možnosti

nějak to odskočilo, k tomu titulku jsem něco napsal ale je to teď nad Vámi:-)

0 0
možnosti
Foto

Kájo, gratuluji a přeju Ti to (Ty víš:-),ale tenhle blog nemusel vzniknout, piš zase o svých oblíbených tématech a tohle hoď za hlavu.:-)

3 0
možnosti
Foto

Vidím to naprosto stejně ;-)

3 0
možnosti
Foto

Tohle se mi nelíbí. Teď jste v podstatě udělala to samé, o čem píšete v tomto blogu. Onálepkovala lidi s jiným názorem a to tím způsobem, že Vám to nepřáli a že jsou negativní. Přitom jsem si vůbec nevšiml, že by to v oné diskuzi někdo udělal. Úplně zbytečně hledáte negativismus tam kde není. Co je špatného na tom, když jiní vysloví jiný názor ? Co je to za negativismus ? Hodně lidí, včetně mě Vám tam gratulovalo a pár z nás jen okomentovalo soutěž, ale nikoho nezpochybňovali. Tyhle fráze typu, v Čechách se úspěch neodpouští, nebo že Češi jsou negativní, to mi přijde zbytečné, protože si myslím, že v Čechách jsou lidi upřímní a vesměs dobré duše, co jen rádi vyjádří své názory ;-) Takže hoďte prosím ten pesimismus za hlavu a věřte, že to není tady tak černé, jak si myslíte. Ale je to jen můj názor :-)

3 0
možnosti

Ale to jste zase hezky překombinoval, vždyť o té závisti je jen jedna věta v první větě perexu, všeobecná, o nás Češích, či jejich části- pochopitelně neměla na mysli to, že tací jsme všichni;-Da pak cosi kousek dál jak byla Karla zklamaná z některých reakcí, ale žádné další "nálepkování" jsem tam nezaregistroval, naopak to bylo docela fajn a kladné popisování všeho okolo

1 0
možnosti

V87l91a63s56t78a 78I95l15e35k

21. 3. 2016 21:09

Kájo nenech si nic a nikým zkazit. Je to jen sprostá závist a nepřejícnost druhých. Je to holt povaha toho našeho národa. Já si toho už užil dost a už vůbec nic neřeším. Mám jednu zásadu: " Druzí mi nic nedali, tak ať po mě nic nechcou". A toho se držím. Drž se toho taky a užívej si své chvíle slávy. Píšeš bezvadně a strašně rád tě čtu. Proto čekám až mi doveze dcera tvou knížku (dělá nedaleko vydavatele, či co to je). Pak mě tu neuvidíš, dokud to nepřečtu:-). A piš dál a hodně mooooc:-)

1 0
možnosti
Foto

;-D tak proto vydavatel neznal tvoje jméno, já se ho ptala, kdy ti ji posilalR^ Ta zásada je dobrá, R^Díky moc,, jako vždy jsi mě moc potěšilV:-)

0 0
možnosti

Vždy, když vyjde Tvůj (omlouvám se za tykec, ale z mé strany se již nějaký pátek známe...) nový blog, těším se za závan starých časů (schválně nepíši ani dobrých, ani zlých - byly to časy dětství, které neřešily co je dobré a co ne). To, že jsi se nám odkryla za ten čas v plném světle a píšeš i to, co bych já o sobě horko těžko na papír protlačil způsobilo, že nejen díky mému hlasu jsi se dostala na čelo skokanů. "Asi si" opravdu nejlepší a tak zdravím do Assisi!

Gratuluji!!

1 0
možnosti
Foto

:-) jé ty jsi zlatej:-) Já se chtěla odkrýt ještě víc, ale můj vydavatel mě brzdí, prý nemůžu všechno vykecat;-D Díky moc za hlas i za komentář. Přesně jak to píšeš, závan starých časů mám moc ráda, bylo to naše dětství a bylo to moc fajn.

0 0
možnosti
Foto

Jé to je komentářů:-), díky, všechno si přečtu večer, ted jsem přiběhla jen na oběd a zase frčím hlídat děti. Tak Vám rychle píšu, ať nemyslíte, že si těch komentářů a Vás nevážím - to teda vážím, a jakR^ Krásné odpoledne z AssisiV

2 0
možnosti
Foto

J91a93n60a 77M46a50j21o37v98á

21. 3. 2016 11:57

Kájo, ještě jednou gratulujiR^R^, vlastně i k té bezva oslavě a přátelům.:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 35,43
  • Průměrná čtenost 3736x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!