Děkujeme za pochopení.
V82l70a74s78t15a 11I64l83e93k
Kájo, gratuluji k titulu Skokan roku. Určitě je to zaslouženě
Děkuju moc Je to paráda
M70i58c10h28a80l 11P24t80á70č65e47k
Právě: je zajímavé, že jíme údajně samé škodlivé potraviny s pochybnými ingrediencemi, ale přesto málem raketově neustále stoupá věk dožití...
No, moje tchyně i kouří a je jí skoro 82 ........a jaká rybička
B47o12h81u42m50i65r 14M21a45l28ý
Jen tak pro zajímavost: https://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/10009541-konzervy-pro-psy-a-kocky#nejnovejsi Co dodat.
Hezký den
Co tam pisou, mně se to nechce hledat a číst .........dneska jsem slavila .....Skokana
J88a72n15a 83M95r13á52z92k51o98v52á
Co slovo, to perla. Tesat do kamene! Díky Karlo! Nejradši bych Vám dala pusu, máte naprostou pravdu, cítím to stejně.
Děkuju Jani .........místo pusky mi můžete dát hlas ve Skokance roku ..........abych si dala v Praze zase chlebíček
P90a41v85e64l 73K68u59l70a
Kdysi jsem četl seznam činností, které zkracují život a o kolik. Krom konzumace nezdravého jídla třeba i čištění zubů špatným kartáčkem a spousta dalších. Tak jsem si to vše poctivě sečetl a zjistil jsem, že jsem měl zemřít dva roky před svým narozením
T64o79m95á81š 56H14r34u35b98ý
Paní Karolíno, pokud chcete ochutnat Lovecký salám, jak ho znáte z osmdesátých let, tak při příští návštěvě ČR jděte do Makra (nebo někoho známého s ŽL pověřte) a hledejte tento výrobek pod značkou HoReCa. Je to děláno podle původní receptury a skutečně to tak chutná. Ta šiška stoji asi 90 Kč, takže je to kulinářský zážitek v cestě do minulosti za pár korun. To samé platí i u jejich Vysočiny. Lovečák, který běžně koupíte, má s tím původním společný pouze ten tvar a vše to chutná na jedno brdo jako Poličan. HoReCa je jediný věrný svou chutí.
Tamáši děkuju, to je dobrá rada, to napíšu i na Fb. Dost lidí si na český salám stěžuje.
J55a14n78a 73M29a76j75o98v79á
Kajko, chce to chodit do malých obchodů a kupovat si dobré věci, ale to nemůžeš tušit, samozřejmě. Pravdu máš - kočičí jazýčky jsou hnusné, studentská pečeť jakbysmet. Ale někdo ty dobrůtky pořád umí udělat dobré :-).
Maruško tak jsem ted dostala e-mail od pána, kterej mi piše po každém článku, ale má zákaz diskuzí. No a ptal se mě na stav Blogera roku, tak jsem koukla na stav Skokana roku a přeskočila mě Marketa Sichtarova, ktera teda stopro vyhraje blogerku. No tak to se do té stověžaté zase nepodívám
M19a63r35i20e 87Š79í13p91k20o97v36á
Káji, ale dyť jsem ti psala, že nejspíš zvou, pokud to nezměnili, tři první z každé kategorie. Tak ještě výdrž. A není k tomu pro blogery nějaké povídání? na netu.
F54r50a78n53t70i82š80e57k 19S75o59b15o12t45k29a
To vysvětlení je snadné - potravinářské normy se šidí mnohem více než za toho podě.aného socialismu.Lidi se tenkrát v podnicích kradli ale přece se jakž takž báli, ale dnes krade a šidí přímo ten podnik při výrobě, v normách, náhražkami atd. Navíc uvádí, že to tak český zákazník chce, že by ani lepší salám či prášky na praní nechtěl. Šunkový sálám byl šunkovým salámem, špekáček byl špekáčkem. A hnusné víno Ostravský kahan byl skutečně hnusný (to věděl každý) a přivezený Rýnský ryzlink z Rakouska (párkrát byl velmi drahý v Domě potravin) byl skutečně pravý a dobrý....
V71l31a46s82t58a 57I33l73e67k
nakoukl jsem jen tak kousek do diskuzí: Maurizia nemiluju, mám k němu neutrální postoj. Já radši Káju. A tomu článku? Co dodat......je to úplná pravda. Jen k těm špekáčkům. Spoustu let jsem je nejedl. Nesnášel jsem jak se ta mouka kroutí na grilu. U nás se otevřela nová masna s vlastní výrobou a ke špekáčkům jsem se zase vrátil
děkuju, se červenám ...jo domácí masna, ta si urcite jinak hejcka klienta
- Počet článků 264
- Celková karma 35,43
- Průměrná čtenost 3736x
Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :)
Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!