Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V82l70a74s78t15a 11I64l83e93k

17. 3. 2016 19:55

Kájo, gratuluji k titulu Skokan rokuR^. Určitě je to zaslouženě

1 0
možnosti
Foto

Právě: je zajímavé, že jíme údajně samé škodlivé potraviny s pochybnými ingrediencemi, ale přesto málem raketově neustále stoupá věk dožití...

1 0
možnosti
Foto

No, moje tchyně i kouří a je jí skoro 82 ........a jaká rybička ;-)

0 0
možnosti
Foto

Co tam pisou, mně se to nechce hledat a číst ;-D .........dneska jsem slavila ;-).....Skokana ;-)

0 0
možnosti

Co slovo, to perla. Tesat do kamene! Díky Karlo! Nejradši bych Vám dala pusu, máte naprostou pravdu, cítím to stejně.

3 0
možnosti
Foto

Děkuju Jani :-) .........místo pusky mi můžete dát hlas ve Skokance roku ;-) ..........abych si dala v Praze zase chlebíček ;-D

0 0
možnosti

P90a41v85e64l 73K68u59l70a

14. 3. 2016 9:12

Kdysi jsem četl seznam činností, které zkracují život a o kolik. Krom konzumace nezdravého jídla třeba i čištění zubů špatným kartáčkem a spousta dalších. Tak jsem si to vše poctivě sečetl a zjistil jsem, že jsem měl zemřít dva roky před svým narozením ;-D

7 0
možnosti

Paní Karolíno, pokud chcete ochutnat Lovecký salám, jak ho znáte z osmdesátých let, tak při příští návštěvě ČR jděte do Makra (nebo někoho známého s ŽL pověřte) a hledejte tento výrobek pod značkou HoReCa. Je to děláno podle původní receptury a skutečně to tak chutná. Ta šiška stoji asi 90 Kč, takže je to kulinářský zážitek v cestě do minulosti za pár korun. To samé platí i u jejich Vysočiny. Lovečák, který běžně koupíte, má s tím původním společný pouze ten tvar a vše to chutná na jedno brdo jako Poličan. HoReCa je jediný věrný svou chutí.

1 0
možnosti
Foto

Tamáši děkuju, to je dobrá radaR^, to napíšu i na Fb. Dost lidí si na český salám stěžuje.

0 0
možnosti
Foto

J55a14n78a 73M29a76j75o98v79á

13. 3. 2016 23:34

Kajko, chce to chodit do malých obchodů a kupovat si dobré věci, ale to nemůžeš tušit, samozřejmě. Pravdu máš - kočičí jazýčky jsou hnusné, studentská pečeť jakbysmet. Ale někdo ty dobrůtky pořád umí udělat dobré :-).

R^R^

1 0
možnosti
Foto

Maruško tak jsem ted dostala e-mail od pána, kterej mi piše po každém článku, ale má zákaz diskuzí. No a ptal se mě na stav Blogera roku, tak jsem koukla na stav Skokana roku a přeskočila mě Marketa Sichtarova, ktera teda stopro vyhraje blogerku. No tak to se do té stověžaté zase nepodívám:-/

1 0
možnosti

Káji, ale dyť jsem ti psala, že nejspíš zvou, pokud to nezměnili, tři první z každé kategorie. Tak ještě výdrž. A není k tomu pro blogery nějaké povídání? na netu.

1 0
možnosti

To vysvětlení je snadné - potravinářské normy se šidí mnohem více než za toho podě.aného socialismu.Lidi se tenkrát v podnicích kradli ale přece se jakž takž báli, ale dnes krade a šidí přímo ten podnik při výrobě, v normách, náhražkami atd. Navíc uvádí, že to tak český zákazník chce, že by ani lepší salám či prášky na praní nechtěl. Šunkový sálám byl šunkovým salámem, špekáček byl špekáčkem. A hnusné víno Ostravský kahan byl skutečně hnusný (to věděl každý) a přivezený Rýnský ryzlink z Rakouska (párkrát byl velmi drahý v Domě potravin) byl skutečně pravý a dobrý....

1 0
možnosti

V71l31a46s82t58a 57I33l73e67k

13. 3. 2016 20:16

nakoukl jsem jen tak kousek do diskuzí: Maurizia nemiluju, mám k němu neutrální postoj. Já radši KájuV;-D. A tomu článku? Co dodat......je to úplná pravda. Jen k těm špekáčkům. Spoustu let jsem je nejedl. Nesnášel jsem jak se ta mouka kroutí na grilu. U nás se otevřela nová masna s vlastní výrobou a ke špekáčkům jsem se zase vrátil:-)

1 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D děkuju, se červenám ;-) ...jo domácí masna, ta si urcite jinak hejcka klienta R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 35,43
  • Průměrná čtenost 3736x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!