Diskuse

Táta

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Každá hezká vzpomínka na rodiče, kteří už nejsou mezi námi, je mi milá a sdílím ji.

Čím starší budete, budete vzpomínat ještě více.

I můj oblíbený Karel Čapek prý hodně vzpomínal na své zemřelé,

říkával "aby nebyli tak sami.."  

Říkávám si totéž.

2 0
možnosti
Foto

To je krásně řečenoR^ Já vzpomínám hodně, kamarádi říkají, že až moc. A to je mi teprve čtyřicet :-)

0 0
možnosti
AJŘ

No já sem opravdu nemůžu napsat, protože bych byla sežrána.

0 0
možnosti
Foto

Já také ráda vzpomínám na tátu, hodně pro mě znamenal. Odešel, když mi bylo 20let a dodnes mi chybí. Maminka odešla před rokem. Hodně často na ně myslím.V

1 0
možnosti
Foto

:-( doufám Dagmar, že máte alespoň děti. To prý pomáhá.

0 0
možnosti

Kájo, co k tomu napsat? Je to nádherná vzpomínka na tátu. Pro mě byl tatínek modla, moc jsme si rozuměli. Jeho odchod bylo to nejhorší, co mě dosud v životě potkalo. 

Díky za blog (i když pauza byla velká:-)V

3 0
možnosti
Foto

Ahoj Marie V Pro mne byla modla mamka, ale i tatu jsem mela moc rada. I kdyz me fakt rezal hlava nehlava :-) A ta pauza Marusko.....nejsem grafoman, musim si k tomu sednout, mit klid a hodne casu. Ale treba casem budu rychlejsi ;-D Mam jeste rozepsane vzpominky z koupelny ;-D.....ty me napadly, kdyz jsem lezela ve vane. A pak o tom jidle. Jenze ja jak nemam tu spravnou muzu, nenapisu ani tuk ;-D

1 0
možnosti
Foto

Karličko, jsem dojatá. My holky všecky milujeme svoje táty. Maminky nás učily vařit a hospodařit, rozebíraly s námi naše lásky apod., ale to pravé dobrodružství jsme zažily se svými táty. V práci si tenkrát chlapi nedali na pivo šáhnout. Je ale pravda, že postupně z "desítek" museli přejít na "sedmičky". A pro točené jste tátovi nechodila? Já už od pěti let a byla to pro mě pocta (dnes by to možná někdo žaloval jako týrání dítěte). Taky velká odpovědnost, abych cestou nic nevylila. A příležitost koupit si v hospodě lentilky, dostávala jsem na ně jednu korunu čtyřicet haléřů navíc :-)

1 0
možnosti
Foto

Jarmilko chodilaaaa ;-D Do džbánku a po cestě jsme lízaly s Denisou pěnu. A pak jsme kvrdlaly džbánkem, aby se ta pěna zas trochu udělala ;-DTo mi nějak vypadlo. I ty lentilky, ty bejvaly v regále taky, ty tam dopíšu ;-)Ale já musím říct - promiň tati, že ja byla mamčinej miláček, a když mamka umřela - tři roky po tátovi , tak to byla hrozná rána. I když i ona byla léta v léčebně. To všechna ta debilní výměna bytu :-(:-(:-( O mamce je tu taky blog. Ten teda nebyl na titulce, tak ho četlo méně lidí.

1 0
možnosti
Foto

Nemá cenu si nic podobného vyčítat :)

4 0
možnosti
Foto

:-/ no žere mě to často a dost. Oboum bylo 59 let, když onemocněli a oba by byli v pohodě, kdyby se nepřestěhovali :-( Ale to už nezměním Rv Díky Kájo :-)

1 0
možnosti
JM

Moc hezké, lidské počteníčko...vážně jste mě dojala a to v žádném případě nejsem melancholik....Mějte se hezky :-)R^

2 0
možnosti

pěkný, protože takový "normální", takže předpůlnoční karma:-)

2 0
možnosti
Foto

Karlo, dobře! Na rodiče se nezapomíná...R^R^

1 0
možnosti
Foto

Děkuju :-) Já na ně myslím někdy možná až moc.....moc se vracím do minulosti (říkaj kamarádi). Ale zase díky vzpomínání na rodiče Va krásnému dětství jsem začala psát :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 266
  • Celková karma 35,02
  • Průměrná čtenost 3708x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!