Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Káji, díky za nádherný článek :) Az mi nějak zvlhly oči :) Je krásné mít rodinu, přátelé - lidi, kteří Tě vždy rádi vidí :)

Joooo - a podobne zatáčky, které popisujes - jsem v Italii taky absolvovala. S tehdy desetiletým Robinem. Jela jsem s nim sama - prejela nájezd na dálnici a do Janova jsem jela pres hory. Byl to poradny řidičský zahul, ale úžasný zážitek (ten jsem si tedy byla schopna užít, az když jsem najela na normální silnici a později mohla zastavit) :D

1 0
možnosti
Foto

Děkuju Helčo V No to věřím, sama s dítětem v těch curvách ;-D ;-)

0 0
možnosti
Foto

Hezký, jenom nechápu kudy jste se motali když jse jeli na Brenner přes nějaký placený most, ale možná to bylo někde jinde že?:-)

1 0
možnosti
Foto

Díky, nebylo to jinde, je to na dálnici, když jedete na Mnichov, Insbruk a přejíždíte z Rakouska do Itálie na Brennero, je tam v Rakousku poplatek deset euro, už léta, co jezdím patnáct let do Itálie, tak to tam je. Říkají že za most, ale ten je asi pět metrů. A když se jede přes Salzburg, tak se tam zase platí tunel navíc deset euro, to si nevyberete ;-)

2 0
možnosti
Foto

Tak tohle si snad budu muset nechat na dovolenou.;-D

1 0
možnosti
RP

Neudělala jsem si kávu, ale měla skleničku bílého a moc hezky se to četlo.R^ Vaše myšlenkové pochody jsou mě známé. Také jsme absolvovali už je to přes patnáct let ty curvy tam v horách :-), při děšti. Bylo to náročné tak jsme raději zůstali před půlnoci spát polomrtví únavou v motelu ..tenkrat to byly velké peníze, ale bylo to nutné. A ráno jak rybičky při dobré italské snídani jsme si řikali, že to vyspaní stálo za to.

1 0
možnosti
Foto

Tak to je lepší než káva ;-)Taky bych se bejvala raději vyspala R^;-D

0 0
možnosti

Kájo, to jste si to fakt pěkně użili! A je jasné, že jsi v Itálii zanechala dobrý dojem, když tě všichni rádi viděli. Je moc fajn, že se máš kam vracet. To je úplně něco jiného než "jen" jako turistka.

Díky oblíbenému filmu "Pod toskánským sluncem" si dovedu představit ten dům. To by se mi moc líbilo.

Napsala jsi to fakt moc pěkně. To jsem si tedy početla:-)) Možná mohlo být nějaké foto:-)

p.s. jen pivo pít na víno?! Ale ne. Fuj!:-)))))

1 0
možnosti
Foto

Maruško mně nějak blbne blog, jak tam dám nějaké foto, tak to pak dám aktualizovat a naskočí mi místo fotky spousta číslic a písmenek a musím to celé předělávat, to jsou u tak dlouhého nechtěla riskovat ani s jednou fotkou ;-)

0 0
možnosti
VV

Nevim co napsat, tak aspon palecky. R^R^R^R^R^R^R^R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Hezky se to četlo, Manžel na ta místa, o kterých jste psala, před časem služebně jezdil, povídal mi o nich. Já jsem byla jen v Benátkách, a pak na poznávacích zájezdech po těch významných Verona, Florencie, Ravenna, Řím - San Marino, Řím, ráda na to vzpomínám... Díky, paní Karlo. ;-)R^

1 0
možnosti
Foto

...po těch významných městech - Díky. ;-)

0 0
možnosti
IL

Krásná dovolenáR^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Děkuju, psala jsem to v rychlosti, snad tam není moc chyb, nemám čas na kontrolu a už frčím na chalupu jupííí:-)R^ Krásný víkend IvankoV

0 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,86
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!