Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Tehdy mě segra stříhala nejdřív na Vondráčkovou, pak Kubišovou a nakonec jsem dopadla skoro jako Hála;-D

4 0
možnosti
RM

mně mamka nechala udělat trvalou, protože jsem potřebovala foto na první občanku. Celé jsem to probrečela, protože moje vlasy pak vypadaly jako hlava našeho tehdy krásného pudlíka. Na rozdíl ode mě mu to slušelo.

1 0
možnosti
RS

Mne se zase ta trvala na zenskech tenkrat libila kdyz se podivate na fotky ze 70 a 60 let tak zensky krasne upraveny v satech. Dneska je to sama kerka a piercing vkus zadnej no hruza velebnosti jdu blejt.;-(

0 0
možnosti
Foto

Jůůů, to bylo pěknýR^. Tím myslím Tvůj článek, nikoli účesy :-).

Honem jsem vyhrabala album a pobavila jsem se nad mojí oblíbenou fotkou z bratrancovy svatby. Stojí tam u fotografa kolem novomanželů naaranžované celé příbuzenstvo, a všechny ty tetičky, babičky, maminky, sestřenky... mají jednotný účes. Má tu fotku ráda, vždycky mě pobaví, ale taky si zavzpomínám na všechny milé lidi, které tam vidím.

0 0
možnosti
ZS

.. a taky afro frčelo, taková exkluzivnější verze květáku ;-D

0 0
možnosti
AL

Zlatá léta osmdesátá! Holky se v rozkroku neholily, nám (začínajícím) chlapům stál jak svíce a nahá ženská nás rozpalovala do běla. Dnes...?

0 0
možnosti
DP

A co teprve nekdy ke konci prvni poloviny sedesatych let, (na zapade to zacalo letet o nejaky ten rok driv) kdy "letelo" tak zvane "tupirovani" vlasu, cemuz se holky musely venovat obden, moje tehdejsi pritelkyne v tom taky jela a beda, kdybych ji to natupirovani nejakym neopatrnym pohybem rozhodil.;-).

0 0
možnosti
VV

Vnucka letos opustila dredy a ma na hlave to, co ji tam narostlo. Libila se mi v nich, a prej to nebylo ani na udrzbu moc narocny. Ale holt uz to neni in.

1 0
možnosti
Foto

;-D Fuuuj dredy nééé;-D Já v tom vždycky vidím špínu a vši ;-D Podle mne se to nedá pořádně umejt.

0 0
možnosti
DP

Kamarádka se učila na kadeřnici, mne měla jako testovací oběť. Trvalá, barva, melír... Naštěstí mi rostou rychle vlasy. :-) Teď na stará kolena jsem zjistila, že nejlepší barva vlasů je ta moje vlastní. Včetně prokvétajících šedin. :-)

2 0
možnosti
Foto

R^ Vlastní je super, ale mně už neroste ta pěkná zrzavá, ale taková sláma, tak to dobarvuju na tu z dětství ;-)Pája mě jednou podstříhala mikádo tak, že jsem vypadala jak pankáč ... na někom se musela učit ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,90
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!