Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Sice se zpožděním, ale s naprostým souhlasem dávám velké plus:-).

1 0
možnosti
Foto

Jo tak tohle se fakt hezky čte, moc díky!

Některá slova a věty do kamene tesat...

1 0
možnosti
Foto

Já moc děkuju za pochvalu, to se taky moc hezky čte:-)R^V

0 0
možnosti
MV

Karlo, užij řízky a lidi kolem stolu. Zdravim z natáčení.

1 0
možnosti
Foto

Tak řízky byly sežrány, než jsem se dostala k rautu ;-D Ale dortíků bylo dost;-) Chyběls MároV

0 0
možnosti
LK

Píšeš mi z duše, děkuji. Btw. Každý den si na Twitterovém účtu zapisuji drobné radosti všedního života a čísluji je. Za necelé tři roky mám 839 takových dní a spoustu dalších radostí bez čísla. Když je mi mizerně, kliknu na # a pročítám si je. Většinou si vzpomenu, proč jsem si je napsala, zvedne mi to náladu a smutek se rychleji vytratí. A když je hodně zle a #maléradosti nejsou ani večer, mí twipřátelé se snaží, abych se aspoň usmála. Ano, jsem také vděčná.

Přeji Ti krásný den D!

1 0
možnosti
Foto

To je krásný:-) Přesně to je potřebaR^, protože i každá vzpomínka, u které se usmíváme je jako malej dárek V Díky za krásnej komentář!

1 0
možnosti
OB

K nám na tenis chodil jeden pan primář, a vždy když si lidé na něco stěžovali, tak za nimi přišel a položil jim dotaz "máte zdravé děti ?, ano, "tak na co si stěžujete, přijďte se podívat k nám do nemocnice jaké mají lidé trápení" vždy si na jeho slova vzpomenu když potkám nějakého kverulanta.

5 0
možnosti
Foto

To je krásný slovo kverulant ;-D A chytrej pan primář:-)R^

0 0
možnosti
Foto

Hezky si ten "den D" užijte... ;-)

1 0
možnosti
DV

D64a15v76i76d 93V82l23k

17. 5. 2019 8:17

Kájo, je hezké jak Vy holky to umíte vždycky ty pocity rozpitvat a je z toho moc dobře vidět , že tomu životu rozumíte mnohem víc než my chlapi. Mně se na Tobě vždycky nejvíc líbila ta Tvoje opravdová srdečnost a bezprostřednost. Sice jsem to vlastně nikdy neudělal, potkali jsme se dvakrát chvilku, ale Ty jsi člověk se kterým se dá pokecat i o těch obyčejných životních trablích, co lidi mívají. Prostě Ty máš srdce na pravém místě a já Tě mám úplně normálně lidsky rád. Jsi fajn ženská:-)

3 0
možnosti
Foto

Ty to umíš vždycky tak hezky podat Davide :-) Člověk má hned hezčí den! Ještě kdybych uměla psát tak rychle jako ty, z tebe to padá a je to dobrý, ale já, aby to bylo dobrý, tak nad tím sedím x hodin ;-D Děkuju moc, dneska pokecáme ;-)

1 0
možnosti
Foto

Přeji spoustu malinkych radosti každý den. ;-)

2 0
možnosti
IL

I76v73a94n53a 21L55a90n16c56e

16. 5. 2019 23:18

R^ Krásně napsáno. Včera jsem se například radovala, že syna neuštknul chřestýš. Had nebyl ještě uplně dospělý a syn místo aby ho zabil, tak ho nechal odejít. Odklízel kameny a on splynul s kameny. Měl štěstí, protože jeden kámen vyzdvihl a odnesl. Vrátil se a chtěl zvednout další kámen a on tam chřestýš...

1 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,96
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!