Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

H45a93n73a 45V41l93k57o84v57á

19. 11. 2018 18:36

R^Kájo.

Přiznám se že mi ze zdejších "disidentů" co bydleli v protekčních bytech zabavených majitelům, studovali protekční školy ale 30 let po revoluci je každý jejich druhý blog připomínkou toho jak byli pronásledovaní, znechucení a vůbec trpěli...je občas divně.

V tomto prostředí když holka co vidí svět veselýma očima napíše "politický blog" (Tvůj první), je to burcující.

Taky mne nadzdvihlo Babišovo "nikdy" (a předtím jeho chování "otce").

Jediná možnost jsou předčasné volby, protože s každou jinou možností se nám přes M. Zemana A. Babiš st. vrátí jako bumerang.

Karma karmoucí, revolucionářko.R^

1 0
možnosti
Foto

;-D Hani to je krásnej komentář R^ ... revolucionářko mi ještě nikdy nikdo neřekl ;-D ... a ten bumerang, to je přesné! Já se do politiky pouštět nechci, ale potřebovala jsem říct, jak mi bylo hrozně, když jsem slyšela ty dva :-/ Nejhorší je, že jak to pozoruju, tak ta vesnická část naší republiky a severní Morava by je zase volila ;-(

0 0
možnosti
Foto

R^Nepotkalas tam mojí ségru?:-)

1 0
možnosti
Foto

Krásně napsáno, děkuji, že jste mě účastí v diskusi pod mým blogem přivedla k tomu vašemu. A ještě jste mě přivedla na nápad, přidat pod můj článek foto, které jsem dostala od mého kamaráda. :-)R^V

2 0
možnosti

Nepropadat trudomyslnosti, Karlo, marast nemůže trvat dlouho.

3 0
možnosti

Zajímavý článek a pěkné fotky. Všeobecně se dá hodnotit úroveň života u nás za nejlepší oproti minulým časům. :-)

4 0
možnosti
Foto

Teď určitě ano, s tím souhlasím, jen se trochu bojím těch zítřků :-/Děkuju za komentář:-)R^

0 0
možnosti

Káji na Facebooku se k celé věci nevyjadřuji (vždy při nepokojích v zemi mají cenzoři žně), ale naprosto s Tebou souhlasím a děkuji, že si tam včera šla, jsem na Tebe s Michaelem pyšnáV..

Pořád se s Davidem Vlkem ujištujeme, že nás nedostanou a kdyby chtěli, tak mizíme za kopečky a Tebe bereme s sebouV

3 0
možnosti
Foto

K77a36r96e39l 98C49a81c83h

19. 11. 2018 8:50

Paní Hano - přeji Vám šťastnou cestu. Obzvláště dnes, kdy to máte tak obtížné. Sednete s Davidem do auta a za Svatým Křížem si málem nevšimnete, že jste přejela zemskou hranici. Jen navigace Vám ukáže, že můžete jet na okresce stovkou místo devadesátky, takže svou neomylnou dedukcí vyhodnotíte, že jste šťastně dosáhla cíle - svobodné BRD. To bude dobrodružný útěk před českou soldateskou a hlavně strašlivé hrdinství.

2 1
možnosti
Foto

K49a75r48e62l 32C27a26c55h

19. 11. 2018 1:18

Jestliže máte tak ráda demokracii, tak si do příštích voleb pečlivě rozmyslete, komu dáte svůj hlas. Když ty volby nedopadnou podle Vašich představ, tak si uvědomte, že jsou tu i jiní lidé, kteří mají také právo volit a ti dali své hlasy někomu jinému. To je demokracie. Já mám obavy o demokracii v této zemi právě kvůli takovým situacím, jako byla letošního17. listopadu v Praze, kdy dav, který zaplnil náměstí, chce mluvit za celou naši republiku. Davové akce na náměstích mají oprávnění jen v době, kdy stávající vítěz voleb podniká kroky ke zrušení svobodných voleb příštích. Nezlobte se, ale já současnou vyhrocenou situaci vidím jinak. Politici některých tzv. tradičních stran, kteří vlastní vinou prohráli volby, se snaží situaci nedemokraticky zvrátit. Nikoli prací pro lidi, kterou by získali hlasy v příštích volbách, ale podnícením nepokojů, kterými vyhánějí při různých příležitostech lidi na náměstí, kde se vytvoří pro ně ta správná davová psychóza. Dnes se tomu schematicky říká podle Ukrajiny Majdan. Takže prosím o trochu trpělivosti a vyčkání do dalších voleb. Vždyť jsme již měli s těmi tzv. tradičními stranami trpělivosti dost, až to vyústilo ke vzniku protestních stran. Ale i ty se musely ucházet o hlasy voličů, aby začaly mít na dění v této republice vliv. A ne se místo toho snažit o získání moci podněcováním lidí k davovým akcím.

11 2
možnosti

Souhlasím.

Ve srovnání s 1,5 milionem voličů, kteří dali své hlasy ANO 2011, se skutečně jednalo o "pár řvounů" okolo Kalouska.

A autorka by neměla zapomínat, že podstatný rozdíl byl tehdy v tom, že jsme požadovali svobodné volby, zatímco teď svobodné volby máme a požadujeme revizi výsledku těch voleb. Počínáme si tedy zcela nedemokraticky.

1 1
možnosti
Foto

Co k tomu říct.

Vždy jsem vás rád četl, ale teď musím pouze konstatovat, že jste příliš dlouho žila v zahraničí a ještě nejste po návratu domů zcela zorientována.

10 3
možnosti
Foto

Děkuju za hezkej a slušnej komentář. Nemusíme mít všichni stejný názor, ale je moc fajn, když v sobě máme všichni slušnost :-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,90
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!