Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D72a87v37i40d 83V42l13k

8. 9. 2018 9:53

Kájo, ty jsi prostě fenoménR^ A toho Michala nacpeš fakt všude;-D;-D;-D

Moc hezky napsáno, s takovým srdíčkem to umíš jenom ty. Měla by jsi holkám napsat další knížku krásná Veverko.:-)

1 0
možnosti
Foto

;-D jo nacpu, ale on je rád. Jako malej hrál v dětských filmech, chtěl bejt herec a je z něj inža. Díky za krásnej komentář DaviV ... na knížku není čas při tom našem carpe diem, vždyť to vidíš na Fb ;-)

0 0
možnosti
JM

No, mně děda takhle jednou poslal do hospody pro půldruhýho, to jsem nepobrala a přesvědčovala hostinského že chci dva a půl litru. Tvrdil, že se mi to do bandasky nevejde (měl pravdu), snažil se to tam nacmrndat, zbytek jsem vypila a domů přišla zvesela.

1 0
možnosti
VB

Krásné, poetické.

1 0
možnosti
JP

Paní Karlo, vy jste opravdu výjimečná žena. Díky.

4 0
možnosti
Foto

V Přečíst si ráno u snídaně tohle jako první komentář, to je fakt paráda :-) Člověk se hned cítí lepší a šťastnějšíR^ Moooc děkujuuuuuuuuuu!!!

1 0
možnosti
ZH

Dětství je nefér... Já taky musel chodit pro pivo, jenže mně nechutnalo, tak jsem ani neupíjel. Což mě štvalo nejvíc. ;-D Pak mi začlo chutnat úderem 18 (+- měsíc), až se mi táta kvůli tomu smál. Ale zato mi to vydrželo dodnes. :-)

2 0
možnosti
Foto

;-Djá to mám na přeskáčku. V dětství jo, v dospělosti ne a teď na si ho vyloženě vychutnávám, ale musí to být třeba IPA ;-):-)

0 0
možnosti
JP

Také jsem chodil pro to pivo. Jen pro dvě ale pokud čepovala paní majitelka tak vždy dolila navíc mimo dva pulitry, abych měl na cestu. Krásné vzpomínky. Už jen ta chuť na pivo mě zůstala. Prsa ne, břicho ano.

2 0
možnosti
Foto

;-Dtak lepší břicho než prsa u chlapa ;-DA pak, zjistila jsem, že nám ženám kolem čtyřicítky se nelíbí chlap bez bříška :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 35,40
  • Průměrná čtenost 3736x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!