Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ó, já se mám, že Tě znám! ;-)

1 0
možnosti
JM

V roce 2010 mi vyšla vlastním nákladem knížka "S pozdravem Tvůj Sam". Pojednávala o prvním roku mého štěňátka, jak poznával život a tak. V malém nakladatelství mně to vyšlo na téměř padesát tisíc korun. Ta větší, včetně Albatrosu, ap., kam jsem ukázky poslala, je chválily, nicméně zdůvodňovaly nezájem naplněnými edičními plány. Z každé prodané knihy (distributor Kosmas), jsem obdržela 18 Kč. Asi jsem vydělala dva tisíce korun, pak už jsem vydavatele neuháněla. Dostala jsem padesát autorských výtisků, to jsem rozdala po rodině, známých, kolegyních v práci, doktorech. A když už mi nic nezbylo, napsala jsem vydavateli, a ten mi, se SLEVOU (!) poskytl ještě deset výtisků za tisíc korun českých.

V knížce jsou i fotky a perokresby. Tu knihu jsem věnovala rodičům, kteří mi umožnili studovat fakultu žurnalistiky. Táta si už knížku nestačil přečíst, odešel, máma se přiznala, že ji nikdy nečetla. Tož tak.

1 0
možnosti
Foto

Jani tak to je moc smutný;-(Já měla veliké štěstí. Když mi čtenáři radili, ať ty blogy vydám knižně, oslovila jsem prvního vydavatele, který mi vyskočil na Fb a on souhlasil. Byla to fakt klika. Nejdříve to chtěl udělat jenom jako e-knihu, ale já si moc přála tištěnou, to je úplně něco jiného. A hlavně na památku rodičům mi e-kniha přišla na nic, tety ani známé rodiny nečtou e-knihy. Pak, když viděl zájem mých známých na Fb, rozhodl se i pro tisk. Díky reklamě na mém Fb se mých knížek prodalo dost, plus u něj na internetu a ta ještě e-kniha. Takže já jsem spokojená. Ale velikou radost mi udělalo několik knihoven, které si knihu objednaly a jednou z nich je vědecká knihovna na Kladně;-DNo a Národní knihovna ji taky má a to je pro mne veliká čestV

1 0
možnosti
Foto

Já jsem FAKT MOC rada, že Tě znám, ,Káji :)

1 0
možnosti
Foto

Já tebe takyyy, vlastně všechny tři princeznyV:-);-)

0 0
možnosti
Foto

Kájoooo! :-)

Konečně mám ověřený účet a můžu Ti napsat veliké převeliké díky! Tady paní Jana ;-D Knížku hltám od úterý kdy mi ji Michal předal a na věnování jsem ohromně pyšná ;-) Píšeš tak čtivě jako už dlouho nikdo (jestli vůbec někdy někdo) a já se ve vzpomínkách vracím do svého dětského světa, který byl tak idylický..V

Ty příběhy jsou jako pohlazení ve chvílích kdy člověku není zrovna hej. Vlastně celý ten životní osud máme hrozně podobný...;-)

Maruška níže má pravdu - děláš nám život hezčím! ;-)

Musím se Ti přiznat, že nedávno jsem v knihkupectví zahlídla knížku z dětství, která se jmenuje "Ema naopak". Má uplně stejnou obálku jako tehdy (proto jsem ji hned poznala) a všechny obrázky uvnitř se mi vybavily dokonale, přestože jsem ji dobrých 28 let neviděla..:-)

Kájo, Sevak prodávali jen v drogérkách a lékárnách, protože to byl defacto lék na nachlazení, zkratka slov séra a vakcíny :-) Pamatuju si jen tu se sněhulákem, mívala ale i obrázek bernardýna ;-)

2 0
možnosti
Foto

Jééé Jani to je úúúžasnej komentářV Já fakt strašně moooc děkuju, stále mi přijde neuvěřitelné, že tohle někdo o mně napíše!!Vy mi děláte život hezčí, a když mám nějaké trápení a cítím se k ničemu a sama, čtu si vaše komentáře, které mě zase zvedají jak sebevědomí, tak mě - na nohy:-) Díky Jani, že jsi zas rozpohybovala můj blog, mne i vydavatele ;-D;-)

0 0
možnosti
Foto

No, já se taky mám,ale vůbec Tě nevídám.;-( to musíme napravit.

1 0
možnosti
RP

Hezky se čtěte R^ a my ženy máme rádi vzpomínky.

1 0
možnosti
Foto

Děkuju :-) Je pravda, že kluky tohle moc neba, až na pár romantiků ;-)R^

0 0
možnosti
Foto

R^A nemá se?;-) Loni jsem si taky chtěla zavzpomínat na to málo, co si z osmdesátek pamatuju. Nedopadlo to...

1 0
možnosti
Foto

Má se ;-DHlavně, když zapíjíme knížky španělským vínem v centru Prahy;-)A jak jako nedopadlo?:-/

1 0
možnosti

Kájo, a není to náhodou obráceně?:-)))

Tedy, že ty tím hezkým, lidským, upřímným psaním děláš hezčí život mnoha lidem?

Díky ti za to!:-))

6 0
možnosti
Foto

VVVVVVV děkujuuuuuuu :-):-):-):-):-):-) A třeba Ty jsi Maruška jedna z mých prvních čtenářek, které mě vždycky dodávaly kuráž, motivaci a sílu, třeba v mých prvních diskuzích pod blogyR^

1 0
možnosti
Foto

Odkud já tě jenom znám8-o;-Dsuper vyznání, zdravímR^

1 0
možnosti
Foto

;-D asi jako maskota skupiny NaPohodu;-D ... jsem se posunula o post, z přívěsku;-D;-) Přijeď zaseV

1 0
možnosti
MS

Napsala jste to moc hezky a upřímně. :-)R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 35,43
  • Průměrná čtenost 3736x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!