Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Docela pěkné počtení,

ale "ten svíraví pocit na hrudi", to je opravdu svynstvo (to je schválně).

1 0
možnosti

Mimochodem, přimlouval bych se u zdejších bloggerů za delší odstavce. Je otravné číst text rozkouskovaný po jedné, dvou větách do samostatných odstavců. Odstavce jakožto literární útvar fakt neslouží k optickému oddělení jednotlivých vět.

0 0
možnosti
Foto

Já psávala vždycky dlouhé odstavce a bylo mi řečeno, že je to špatně, že se to lépe čte rozkouskované ... tak to budu asi střídat ;-D;-)

0 0
možnosti

Co tak vidím kolem sebe, tak on každý "pan božský" po 40., když je zabezpečený, má byt, skvělou a zajímavou práci, vydělává dost peněz na cestování nebo na koníčky, tak si asi nechce moc uvazovat na krk někoho "komplikovaného", i když třeba hledá taky "paní božskou".

Pěkné by bylo pokračování: "Paní božskou po čtyřicítce nenajdete?" ;-)

0 0
možnosti

Já jenom drobný dotaz - Vy kolem sebe vidíte lidi, kteří mají skvělou a zajímavou práci? Byt a prachy má spousta lidí, ale skvělou a zajímavou práci... Já jen, že to je podle mě dost vzácný úkaz, tak se ptám.

0 0
možnosti

"Pět pohledných svobodných holek kolem čtyřicítky, co mají vlastní byt, jsou finančně nezávislé na chlapovi, mají fůru kamarádů..." ... a taky jeden zásadní problém: dělám se jim špatně z vlastní svobody.

Někteří lidi prostě neumějí žít svobodně. Potřebují nějaký zdroj problémů, nějaký důvod k nespokojenosti, někoho, kdo by trošku týral. Pro vás je svobody škoda.

A mimochodem, to ještě i po čtyřicítce pořád říkáte sexu "milování". Milovat něco, a souložit s tím, to je rozdíl, ne?

6 0
možnosti
Foto

S tím zdrojem problémů souhlasím, s tím milováním ne :-)

1 0
možnosti
Foto

Když ono je asi dnes nejobtížnější, kde se ještě dá normálně seznámit, proto já fandím všem turistickým spolkům, až po ty ornitologické. Ze seznamky mám jen pozitivní zkušenost, je ale důležité nebýt naiva a umět si počíst mezi řádky, vyselektovat neperspektivní sexuální loudily (mají ale podstatně stejný rukopis). A ženská by měla umět najít v každém muži, byť to zrovna není vizuálně Alain Delon, to skryté. Existuje spousta skvělých nezadaných, opuštěných chlapíků.

4 0
možnosti

J96i42r65i 79P24r78a68j45z

12. 1. 2018 11:37

Co Pan božský. Ale Bohyně také došli.

0 0
možnosti

D92a49v12i65d 64V97l96k

12. 1. 2018 11:10

Otázkou je jestli je pan božský úplně stejný pro jeho ženu a matku jeho dětí a pro tu lovící čtyřicítku. Z mých zkušeností s partou rozvedených a opuštěných kamarádek zcela jednoznačně vyplývá, že my chlapi jsme nezodpovědná, nevěrná a líná hovádka a ženy jsou většinou přehnané a naivní optimistky, které si jsou schopny toho pana božského lživě naprojektovat do každého lůzra. A z těch optimistek se po čtyřicítce stávají cynické pesimistky se zcela neobjektivními požadavky na nového partnera.

Ale Káji Tobě se doufám daří?!Já Ti strašně fandím srdcařko:-)R^V

1 1
možnosti
Foto

Víš jak se to říká, když se ženská zamiluje, i v debilovi vidí pána Boha ;-DTřeba ta moje kámoška s tím, co hulí trávu a chlastá. Je tak zamilovaná, že by se pro něj rozdala, on chlastá s kámošema a ona pro něj v noci jede, i když ráno vstává do práceRv A já? Já jsem věčnej optimista a doufám, že mě to ta Praha nevezme ;-) V krajních případech si čtu tvou zprávu, co jsi mi psal před rokem, mám ji s pár dalšíma od mých čtenářů vytištěnou a nalepenou na lednici - taková motivační nástěnka, když mám depku. A za to jsem Tobě i ostatním moc vděčnáV

1 0
možnosti

Já bych se mohla přidat, ale asi to mám jednodušší že vztah nehledám a proto za mě se má nejlíp Monika, pokud jí pan ženáč dává volnost ;-) Oni si totiž ženatí pánové dělají neuvěřitelné nároky ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,90
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!