Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kájo, víš co je na tom blogu nejhorší? Že ti nikdo neřekl, že lhát se nemá!!!8-o

U toho "oslavovacího" blogu jsem ti psala, cože je na těch fotkách za hérečku, a ty napíšeš takovou, pardón, blbinu. Jedině, že jsi chtěla psát původně o mě, to by sedělo, a pak ti to bylo hloupé, tak jsi to stáhla na sebe. Ty kecko!;-D

Ale což, hezky se to čte, tak proč ne?VR^

4 0
možnosti
Foto

;-D no hérečka, po minulém blogu by někdo napsal - k...a je to ;-D Ale jak píšu, je mi nějak šumák, co si lidi myslej, oni můj život nežijou ;-) Ovšem lidi jako ty, to mě zajímá, co si myslej ......chválu mám ráda, to jo ;-D Jsi zlatá, ale opravdu mi v tom obchodě nic nebylo a tu halenku ze mne tahaly dvě prodavačky, to byla prča;-D Tebe jsem na fotce nikdá neviděla, tak se ukaž!

1 0
možnosti
Foto

Každá desítka nějaké to kilo přihodí, ale to je to poslední, co by nás mělo trápit. Nemůže tomu býti jinak, když nám stále chutná a rády si zamlsáme. Hezčí je nadýchaná ženská, než vypadat jako věšák na šaty.

Štíhlost je jen v mládí, v pozdějším věku lze získat pomocí diet a všech možných aktivit jen vyhublost a ta starší ženě nesluší. Vím o čem mluvím, pracovala jsem mezi muži a viděla jsem jak dokázali překonat lenost a zareagovat, když se kolem nesla pěkně udělaná dáma, pochopitelně na těch správných místech.

Dobře svůj život žijete, nenechte se odradit daným trendem a řiďte se, tak jako doposud, řečí vašeho těla. R^

1 0
možnosti
Foto

Tak začínám mít ten dojem, že jméno Marie je zárukou správňácký ženský R^ Tady už Vás je dost, těch super Marušek, pak moje teta z Piletic, moje tchyně ....no jo, je to tak R^ Váš komentář přečtu Mauriziovi, hned jak se vrátí z práce ;-) Děkujuuu!

0 0
možnosti
RP

Karma R^ Hned mě ten větrník u kávy chutná ještě víc ;-D

1 0
možnosti
Foto

Děkuju:-) ........a já mám kafe bez větrníka :-/ .........ale v Praze hned zajdu do Světozoru na pohár i dortík ;-)

0 0
možnosti
MK

Osobně jsem krásný v každém oblečení, i když ta padesátka se pomalu blíží. Ovšem foto mám skoro aktuální. Tři roky staré :D

Ale stejně, ve společnosti kolegyň v práci si připadám na dvacet, ale jen mentálně. Fyzicky se cítím na to dobré jídlo s pohledem na krásní ženy, bez ohledu na věk ;)

2 0
možnosti
Foto

Maurizio je taky krásnej v jakémkoli oblečení - vy mužský se vidíte v zrcadle jako Alan Delon, ;-Dmy ženský jako Helenka Řůžičková;-) Jsem ráda, že s tím jídlem to máme podobné ;-)

1 0
možnosti
Foto

To jako, že to, že jsem nadýchaná (já tedy spíše v dolních partiích) a mám z těch fracků tik v oku, znamená, že jsem stará??? Vida, tak ono to není mou neschopností a nevyrovnaností! ;-)

Jinak mně už od dětství říkali, že je levnější mne živit, než šatit, a to jsem vcelku fiflena. Zrovna dnes, když jsem do malé tašky naskládala v potravinách nákup za za dvanáct stovek, prohlásila prodavačka s nevěřícným pohledem na účtenku, že prášky na uklidnění mají naproti v lékárně.

Sejdeme se v černém! ;-)

2 0
možnosti
Foto

Ty jsi taky nadýchaná? R^Jen aby jsme tam nešly všechny jak na pohřeb ;-D No tvému tiku se nedivím. Když mi ségra vyprávěla zážitky ze školy, to já bych měla tik v ruce a v noze, ne v oku;-D Takže nejsi stará ;-)

Mně taky mamka říkávala, že je lepší mne šatit, než živit (tys to asi otočila omylem), Ale pro prášky mě teda ještě nikdo neposílal, jestli tys zrovna neměla při placení ten tik ;-D

1 0
možnosti
MP

Tak jsem si pěkně početla. R^ Já jsem ještě o generaci starší, takže mne zlomyslně potěšilo, že některé moje úvahy se honí hlavou i takovým mladým ženským;-).

Jen si tak říkám - jak to ty Italky dělaly, že takovýho fešáka zavčas řádně nepřipoutaly k rodinnému krbu a že byl vůbec k mání8-o. Zamlada úplně filmová hvězda!

Jo, černá zrzkám sluší. Já módě moc nerozumím, ale červenou bych viděla jako docela riskantní. Mně se docela líbí zrzky v zeleném ala Scarlett O'Hara.

Tak si tu rodnou Prahu užijte, je teď zjara určitě překrásná.

2 0
možnosti
Foto

Maruško děkuju, za to, že mě čtete, i za tu mladou ženskou ;-) Ony ty Italky fešáka utáhly, jenže ten fešák býval trochu jako já (viz.předchozí blog). Nebyl sice tolik nevěrnej, ale taky hledal a hledal - a hned tak s nějakou nevydržel. Se mnou zatím drží, ale co víme, co bude ;-) .....ani se mnou se nechce oženit ;-D Prahu si snad užiju, už se moc těšímV ........a jdu v černé, pro jistotu ;-)

1 0
možnosti
Foto

R^Na vás se vždycky těším:-):-)

3 0
možnosti
Foto

Fakt? Děkujuuu;-D Ty jo, první tři komentáře a já mám úsměv od ucha k uchu :-) Grazie V

1 0
možnosti
Foto

Ahoj Kájo, čtu si zrovna Zrzavé dětství pod pracovním stolem, tak Tě mám "stereo"... :-) (K tématu: maminka se mě nedávno zeptala, co je to ta push-upka. Když jsem jí to vysvětlila, suše zhodnotila: "Tak to nic, to bych se udusila..." ;-))

1 0
možnosti
Foto

No neke ;-D Ty jo, to je paráda:-) ......jo a maminku moc pozdravuju ;-D ....je výborná R^;-D

0 0
možnosti

Kájo! "Vyjetej model"?!?!;-D;-D;-DR^ No, Ty tomu svému retro muži dáváš na frak! ;-D Myslím, že jsi nás, fanoušky, velice dobře připravila na svůj "nedokonalý" vstup mezi nás ostatní dokonalé kolegy. Tedy alespoň já budu mít na paměti, že mám očekávat v pátek 6.5. obtloustlou, starou ženskou, které budu muset zaplatit panáka a dortík, protože je navíc chudá...No, myslím, že se s tím nějak poperu;-)

A šťastný lidi kolem sebe potřebuju jako sůl, takže se na tebe moc těším! A vezmi si na sebe veselé barvičky, přeci nejdeš na pohřeb, babo! ( zrzkám sluší červená ;-))

2 0
možnosti
Foto

;-D Mirko tak těď jsi mě fakt rozesmála ;-Dse tu chechtám jak pako;-D .skoro jak v tom metru, ale teď vím čemu;-D Hele beru černou, už to mám připravený, nemůžu na fotkách vypadat jak Gozila ;-D Chtěla jsem si koupit něco červeného - nového - fakt, nekecám, minulej tejden. Všechno mi bylo malé ;-DZ jedné halenky mi musela pomáhat prodavačka ;-D A když mě svlékla, tak se lekla, co se to na ní vyvalilo za velblouda ;-DFakt taky nekecám ;-DItalky jsou jak číňanky ;-D No a tak jsem červenou kabelku dala do skříně a vyndala černou. Aspoň si můžu dát dva dortíky - na ty mám neboj;-D Ale věřím, že se spolu nachechtáme - jo jdem se Šárkou a Helenou před tou slávou na dvojku, tak doufám, že se přidáš;-) .....ale jen na jednu, ať tam nepřídem nametený!

0 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 35,43
  • Průměrná čtenost 3736x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!