Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chalupáře jsem si koupila na CDčkách, všechny díly a pouštím si je pořád dokola jen kvůli té atmosféře...třeba při vaření. Stejně to dělám před Vánoci s Chobotnicemi z II. patra a pohádkami. Ta práce potom líp utíká.

1 0
možnosti
Foto

Přesně, já při vaření Vyprávěj nebo staré české seriály a při pečení vánočního cukroví sjedu všechny staré filmy a pohádky R^ Hanko v Chobotničkách jsem i já ;-D ......hrála jsem křoví, ale je fajn vidět se po 30ti letech. To je jediný video co mám z dětství :-)

0 0
možnosti
BM

Nejsi pošahaná, Kájo, si super ženská a umíš popsat moc pěkně vše, co život dává i bere.

1 0
možnosti
Foto

Báro ty mě vždycky pohladíš tu moji duši :-) Děkuju!V

0 0
možnosti
VI

V10l69a81s73t95a 82I20l70e55k

31. 3. 2016 21:05

O tátovi se mi taky často zdává. Vždycky se ptám kde tak dlouho byl, že jsem myslel, že už nepřijde a tak jsem mu prodal jeho škodověnku. A knížka už je doma, pustím se do ní:-)

1 0
možnosti
Foto

R^Krásný vzpomínání... Nedávno jsem viděla stejné auto, jaké měli naši za mého dětství. Včetně té barvy.;-(:-) A na léčivé sny se chodí kam? Když jsem nedávno ležela, zdály se mi leda tak blbosti...

1 0
možnosti
Foto

Klárko děkuju:-) Na léčivé sny....no já doufám, že ty mamku ještě máš a to je tvůj léčivej živej sen V:-)

1 0
možnosti
Foto

Hnojíš moc hezky;-)R^

Chalupáře můžu vidět stokrát a nikdy se neomrzí. To samé starou Nemocnici na kraji města. Myslím, že jí znám už nazpaměť;-D

1 0
možnosti
Foto

;-D díky, na Nemocnici jsem ještě nekoukala, zatím Žena za pultem, My z konce světa, My všichni školou ......ale kouknu :-)R^ ....tu jsem jako malá žrala taky.

1 0
možnosti

Kájo, to sis zase hezky zavzpomínala. A jak se to pěkně čte. I když ani úvod o darovaném vínu není k zahození. Tady se dá koupit taky (jak jsem hned zjistila:-)), tak ho někdy ochutnám;-D

Doufám, že už jsi fit!R^

1 0
možnosti
Foto

Maruško ahoj, holka jjá nějak ten Fb a diskuze nestíhám. No to víno je fakt dobrý, tady stojí v obchodě kolem 6-10e. A je dost silné, corposo - zůstává na skleničce ;-) Fit jsem byla hned v neděli večer, mamka mi pomohla V:-) Já vím, jsem magor, ale fakt mě to úplně přešlo.

0 0
možnosti

Kájo, Chalupáře miluju! A stejně tak si je oblíbila i naše Anežka..:-)

Na mandarinkový džus v kelímku vzpomínám s úsměvem. Máma nám je zakoupila ještě v Česku, když jsme jeli poprvé do Rakouska. Měla je v kabelce a když jsem po ní chtěla pití, zjistila, že se jí oba džusy vylily do kabelky, i do pasu! To bylo pozdvižení!! Namísto procházky Vídní jsme seděli v parku a sušili doklady a kabelku;-D Táta mi aspoň koupil zmrzku, ta byla! Moje první pořádná výborná kopečková zmrzlina, na tu nezapomenu! A vůbec, taky mám těch vzpomínek plnou hlavu, kdybys mě bývala byla nepředběhla, asi bych začala psát podobnou knihu jako Ty..

Je hezké, že si Tě čtenáři hýčkají ;-) Važ si toho, mně taky píšou, ale...no, třeba někdy osobně ;-D

P.S. ať Tě ty hezké sny provází co nejdéle..

1 0
možnosti
Foto

Ségra promiň, nějak nestíhám. No to musela bejt mamka nadšená;-D Hele tu knihu klidně napiš, vzpomínek není nikdy dost. Moje čtenářky chtějí další a já už jich na další knihu nemám zásobu, tak píšu - teda měla bych psát, ale nějak to zatím časvě nedávám, tu další na jiné téma. Teď jsem se do toho nějak zamotala, snad to rozšifruješ;-D Mirko a co ale .... - to mi řekni. Jinak jsi zlatá, že mě čteš, ale já abych řekla pravdu nestíhám číst skoro nic. Můj relax jsou české seriály a jsem strašná, vím, ale vůbec nečtu:-/ Tak se Ti musím omluvit, i když mám tvé blogy v oblíbených.

0 0
možnosti
Foto

R^Hezký to bylo. Poslední dobou taky ráda vzpomínám, možná za to může nastupující stařecká demence? - kdo ví:-). Je fajn vracet se tam, kde nám bylo dobře. Brzo se uzdravte, já to měla o Velikonocích podobně.

1 0
možnosti
Foto

;-D jaká stařecká demence, vždyť jsme mladý holky ;-D Ludmilko ale je fakt, že teď je to furt něco, když se dostanu z chřipky, tak mám nějakej záchvat panickýho strachu, když přejde strach, bolí mě žaludek, bez brejlí už vidím kuličky a furt mě bolej nožičky ;-D .........asi si to, že jsem mladá holka jen nalhávám ;-) Krásný den, snad už jste taky v pohoděR^

0 0
možnosti
Foto

Kájo, jsme asi pošahaný stejně ... já tahle vzpomínání miluju jako měkký peřiny... tak taky jsi asi bombardovala rodiče otázkama, proč z té ústřední melodie zbyla jen melodie a hlas Valdy Matušky se najednou škrtnul;-DKoukala jsem na to ráda a musím říct, že i dneska mi nevadí u toho skejsnout....hezké dny, uzdrav se.:-)

1 0
možnosti
Foto

Radko děkuju, to je krásně řečeno :-) Děkuju, že v tom nejsem sama - podle ohlasu nás moc není, ale já to musela napsat, protože se mě už pár lidí ptalo, jestli se trápím a jestli žiju jen v minulosti, když píšu furt ty vzpomínkové blogy. :-)Já se teda na písničku rodičů neptala, ale ptala jsem se třeba, proč v Ženě za pultem mají plné regály a naše sámoška je prázdná :-)

1 0
možnosti
OK

Cara mia, vy nespíte? Tak tu máte druhého insomniaka, tedy mě. Také bývám nostalgický.

1 0
možnosti
Foto

Caro mio ja bych spala , ale obcas se mi stane , ze jak prekrocim urcitou hodinu , nemuzu pak usnout. A jelikoz jsem blbka chtela dopsat blog , tak tu ted cumim a v devet vstavam do prace :-D Grazie mille za podporu :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 35,43
  • Průměrná čtenost 3736x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!