- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Kájo, gratuluji k titulu Skokan roku. Určitě je to zaslouženě
Děkuju moc Je to paráda
Právě: je zajímavé, že jíme údajně samé škodlivé potraviny s pochybnými ingrediencemi, ale přesto málem raketově neustále stoupá věk dožití...
No, moje tchyně i kouří a je jí skoro 82 ........a jaká rybička
Jen tak pro zajímavost: https://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/10009541-konzervy-pro-psy-a-kocky#nejnovejsi Co dodat.
Hezký den
Co tam pisou, mně se to nechce hledat a číst .........dneska jsem slavila .....Skokana
Co slovo, to perla. Tesat do kamene! Díky Karlo! Nejradši bych Vám dala pusu, máte naprostou pravdu, cítím to stejně.
Děkuju Jani .........místo pusky mi můžete dát hlas ve Skokance roku ..........abych si dala v Praze zase chlebíček
Kdysi jsem četl seznam činností, které zkracují život a o kolik. Krom konzumace nezdravého jídla třeba i čištění zubů špatným kartáčkem a spousta dalších. Tak jsem si to vše poctivě sečetl a zjistil jsem, že jsem měl zemřít dva roky před svým narozením
Paní Karolíno, pokud chcete ochutnat Lovecký salám, jak ho znáte z osmdesátých let, tak při příští návštěvě ČR jděte do Makra (nebo někoho známého s ŽL pověřte) a hledejte tento výrobek pod značkou HoReCa. Je to děláno podle původní receptury a skutečně to tak chutná. Ta šiška stoji asi 90 Kč, takže je to kulinářský zážitek v cestě do minulosti za pár korun. To samé platí i u jejich Vysočiny. Lovečák, který běžně koupíte, má s tím původním společný pouze ten tvar a vše to chutná na jedno brdo jako Poličan. HoReCa je jediný věrný svou chutí.
Tamáši děkuju, to je dobrá rada, to napíšu i na Fb. Dost lidí si na český salám stěžuje.
Kajko, chce to chodit do malých obchodů a kupovat si dobré věci, ale to nemůžeš tušit, samozřejmě. Pravdu máš - kočičí jazýčky jsou hnusné, studentská pečeť jakbysmet. Ale někdo ty dobrůtky pořád umí udělat dobré :-).
Maruško tak jsem ted dostala e-mail od pána, kterej mi piše po každém článku, ale má zákaz diskuzí. No a ptal se mě na stav Blogera roku, tak jsem koukla na stav Skokana roku a přeskočila mě Marketa Sichtarova, ktera teda stopro vyhraje blogerku. No tak to se do té stověžaté zase nepodívám
Káji, ale dyť jsem ti psala, že nejspíš zvou, pokud to nezměnili, tři první z každé kategorie. Tak ještě výdrž. A není k tomu pro blogery nějaké povídání? na netu.
To vysvětlení je snadné - potravinářské normy se šidí mnohem více než za toho podě.aného socialismu.Lidi se tenkrát v podnicích kradli ale přece se jakž takž báli, ale dnes krade a šidí přímo ten podnik při výrobě, v normách, náhražkami atd. Navíc uvádí, že to tak český zákazník chce, že by ani lepší salám či prášky na praní nechtěl. Šunkový sálám byl šunkovým salámem, špekáček byl špekáčkem. A hnusné víno Ostravský kahan byl skutečně hnusný (to věděl každý) a přivezený Rýnský ryzlink z Rakouska (párkrát byl velmi drahý v Domě potravin) byl skutečně pravý a dobrý....
nakoukl jsem jen tak kousek do diskuzí: Maurizia nemiluju, mám k němu neutrální postoj. Já radši Káju. A tomu článku? Co dodat......je to úplná pravda. Jen k těm špekáčkům. Spoustu let jsem je nejedl. Nesnášel jsem jak se ta mouka kroutí na grilu. U nás se otevřela nová masna s vlastní výrobou a ke špekáčkům jsem se zase vrátil
děkuju, se červenám ...jo domácí masna, ta si urcite jinak hejcka klienta