Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GF

G87e58o60r21g22e 26F30o76x

4. 3. 2016 11:06

Kájo, píšete moc hezky!

3 0
možnosti
Foto

R^;-D...nasranej lev...můj hlas už máte taky.

Do oblíbených mi nejde přidat nikoho, vždycky mě to odhlásí...je tam nějaký technický problém - až ho vyřeším, nebudu Vás muset hledat vyhledávačem (dnes čtu z hlavní stránky).

3 0
možnosti
Foto

Hanko díky moc, moc, moc V Teď jsem si na blogu změnila jméno, kvůli knížce, tak snad mě najdete ;-) Má volný víkend, tak zas něco napíšu :-)

1 0
možnosti
BM

Milé, pěkné počteníčko k ranní kávě, díky za to. Jste už v mých oblíbených, takže se i zapojím a máte můj hlas. Jste čtivá a na nic si nehrajete.

4 0
možnosti
Foto

Baro dobry den a moc dekuju za krasny komentar. Udelala jsem si kavu , zapnu telefon a jako prvni - vas komentar. To mam hned hezci den :) Fakt diky! Ja jsem clovek , co na srdci , to na jazyku. Taky mi to uz prineslo spoustu problemu, ale jak ctu , tak tady je to dobre. A to jsem rada , protoze tu muzu byt stopro sva. Mozna proto me to psani tak bavi , ja se tu proste vykecam :-D I v diskuzi ;) Jeste jednou diky , take za oblibene i za hlas. Mejte krasny den :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,86
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!