Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Pěkné. Mám z dětství podobné vzpomínky. Fascinovalo mě třeba, když babička kuchala králíka, to jsem nikdy nevynechala. A ty slepičí "závody", měřili jsme, která doběhne dál bez hlavy... Děti spoustu věcí berou mnohem otrleji, než dospělí:-). Je fajn, že se vám splnil dětský sen, vždycky se to nepovede. Ráda vás čtu.

0 0
možnosti
VI

Málokdo si splní dětský sen, nebo jeden z dětských snů. Je zajímavé, že jsi vyrůstala v Praze a při tom vlastně na vesnici. Aspoň to dětství, teda podle mne, bylo zajímavější. Ten pes na fotce je náš Idefix:-). Jo a tu knížku si koupím:-)

0 0
možnosti
LV

Stále dobrý, stále dobrý R^. Také dojem, že jste byla pěkný číslo, přetrvává.

1 0
možnosti
Foto

;-D děkuju Lído ;-D ..........a máte pravdu ale nikomu to neříkejte ;-)

0 0
možnosti
Foto

Jé, co já jsem to vlastně chtěla... Narodit se do šlechtické rodiny... Procházet se po přehlídkových molech... Vyprodávat koncertní haly... Tančit na Broadwayi... Nakonec i medicínu beru jako umění, ale je třeba dodržovat určitá bezpečnostní pravidla.:-)

P.S. Když nás v nemocnici vzali na sál, málem mi chirurg dával první pomoc ještě během příprav.;-D

1 0
možnosti
Foto

;-D No Klárko medicína je veliké umění, to jste dobrá R^ :-)

0 0
možnosti
Foto

Kájo, co se má stát, stane se R^

1 0
možnosti
Foto

Asi jste se našla.:-) Nakonec to tak vždycky dopadne.

1 0
možnosti
Foto

Moje máti vymyslela, že bych mohla být zlatnice-klenotnice. Nebrala vůbec v úvahu moji manuální nezručnost, taktéž průměr (na tento obor brali jedničkáře s protekcí) ani skutečnost, že bez protekce není šance...

Já jsem chtěla na střední pedagogickou (nebyla ve městě) a nakonec jsem skončila na strojní průmyslovce, kde měla ředitelka velké pochopení pro sportovce. S individuálním studijním plánem (do školy jsem moc nechodila) a velkým nasazením spolužáků (nenakreslila jsem samostatně jediný výkres) jsem odmaturovala a dnes se živím jako trenérka - dětí.:-)

1 0
možnosti
Foto

Kájo, chtěla jsem být veterinářka, dokonce jsem dělala přijímačky na VŠ do Brna,ale nevzali mě. Dlouho jsem si nadávala, že jsem to nezkusila za rok znovu, radši jsem šla na pedák, kam bylo snadný se dostat:-(

Krom BH90210 jsem "sjížděla" ještě Melrose Place;-D

1 0
možnosti
Foto

Tak proto máš doma taky zvěřinec :-) Jo Melrose Place já taky :-) ...i když to mě tak nebralo, prtože to bylo o dospěíácích, tak si to tak přesně nepamatuju, jen ten bazén ;-)

0 0
možnosti
PJ

teda, že teta na zahradě zasazovala králičí kůže je opravdu divná zvyklost...

jo a Fuchsová je Žaneta...

1 0
možnosti
Foto

;-D tak teď jsem se zasmála - sama sobě jak jsem blbá ;-D Díky Pavle R^ Jo a s tou Žanetou, to vím, vždyť jsem s ní hrála ve filmu ;-)Asi jsem se sekla, když jsem mezi psaním odbíhala k Fb a četla blog Zuzky:-)

0 0
možnosti
JN

J21i85ř73í 85N25o41s76e21k

1. 3. 2016 13:30

A naučil?

Každopádně jste dávali maximální pozor.

Jednoho sprosťáka jsem měl na deskriptivu. Nikdo neměl horší známku než trojku. Báli jsme se a navíc, za ty jeho kecy to nestálo :-). Takže naučil. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,71
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!