Diskuse

Asi už blbnu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V36l72a17s18t54a 23I47l78e31k

27. 2. 2016 10:41

Krásně jsi to opět Kájo sepsala:-). I když jsi mě tím i trošku nasr...kakala.

Něco z našich končin z dnešního rána: Nucená ranní procházka směrem k řece, za oknem přece svítí sluníčko tak nač si brát čepici, že? Už když jsem vyšel před barák, tak sluníčko nikde, na teploměru nulová teplota, vítr jak sviň a já stále bez čepice....vždyť má být docela hezky, ne? Po slabé hodince sedím na gauči, čtu si blog o dvacetistupňovém teplíčku se sluníčkem a mám uši jak rampouch. Je tohle fér? Já se asi fakt do té talošky odstěhuju. Škoda, že italsky umím sotva jest a pít. Měl jsem se holt líp učit, no....a né rusky:-P

1 0
možnosti
Foto

;-D Vlastíku ty jsi mě zas pobavil R^ ale já se taky učila rusky a ne italsky;-D To stačí zamilovat se a potom už to jde samo;-) Tenkrát mi jeden známej říkal, že když jsem se díky zamilovanosti naučila tak rychle italsky, že bych si měla najít nějakého anglického fešáka, neboť AJ je důležitější. No já ho neposlechla a našla si dalšího Itala ;-D A jinak tě potěším, studená fronta přišla i sem, takže dnes místo procházky kino, ale to je taky dobrý;-) Tak krásný večer Tobě a pozdrav na tu mojí rodnou hroudu[>-]

1 0
možnosti

Milá Citlivko Stydlivá, myslel jsem si, že blbnu jenom já a tak jsem to zamýšlel utajit ... jsem rád, že v tom nejsem sám. Přeji spoustu krásných ještěrkových dnů ... Váš Cíťa Stydlín .-)

2 0
možnosti
Foto

No to je krááásné oslovení R^ ....a vůbec krááásnej komentář :-) Kolik že Vám Michale je, že taky blbnete? Já jen abych věděla, jestli jsem začla brzo nebo pozdě ;-)

0 0
možnosti

Dejchlo na mě jaro!

Díky!

1 0
možnosti
Foto

:) A já myslel, že blbneš odjakživa ;)

1 0
možnosti
Foto

Nevtíravé, autentické - v tom je Vaše ohromná síla. SUPER!!! :-)R^:-)

2 0
možnosti
Foto

Děkuju Vám Míšo, to jsem nevěděla, to si budu pamatovat V

0 0
možnosti
Foto

Dočetla jsem a mám vymazlenou duši. Nádherné!

1 0
možnosti
Foto

Vy jste zlatá Jano ;-) ....to si ani nezasloužím, ale potěší to, moc.

0 0
možnosti

Takovej normální život...:-)

1 0
možnosti
Foto

.....ano a díky za něj a za každé nové ráno :-)

0 0
možnosti

Kájo, moc pěkný večerníček! Takový milý a hřejivý. Hlavně, že se ten den tak pěkně a pozvolna změnil k lepšímu (myslím, že by mi ho ten jahodový dortík taky značně vylepšil:-))

Měj se fajn!V:-)R^

3 0
možnosti
Foto

Ahoj Maruško, děkuju V Teď Don Matteo a spát, zítra ráno mě zas čekaj ty dvě sirény a má pršet, takže doma 8kg na střídačku v náručí. Bude potřeba další dortík :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 35,43
  • Průměrná čtenost 3736x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!