Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V61l13a94s46t81a 47I41l71e38k

22. 2. 2016 21:11

Teda Kájo, já tě měl za romantickou duši a přitom lítají hrnce i s nudlema;-D. Asi přehodnotím svůj náhled;-D. Kecám..... já věřím, že to bylo jen a jen z čisté lásky;-)

1 0
možnosti
Foto

;-D Vlastíku já jsem takovej mix ;-D Já jsem hlavně hrozně emoční nebo jak se to řekne. Když mě někdo naštve, lítaj hrnce - lítaly, ted už jsem starší a klidnější ;-) No ale jinak jsem romantička, zrovna dneska jsem seděla na zídce, pozorovala přírodu - jaro a psala si do notýsku, jaká je to nádhera. Myslíš, že o tom mám napsat blog? Aby to nebyla nuda, ted nevím:-/ .....ale pro mne to byla krása:-)

0 0
možnosti

Noo, Kájenko, začátek teda fáákt hustéééj! ;-DR^ Ale vy budete přesně ta dvojka, co se bude milovat až do smrti, kterou si přivodíte společně přesně jako ti Roseovi. V podstatě by to ani jinak nešlo, protože jeden bez druhého byste už jen přežívali...:-)

A víte jak se to u nás říká - láska nehněvaná není milovaná..

A taky Vám chci ještě napsat, že mi přijde praktické to házení hrnci namísto nádobí, že nejsou střepy, za to u mě, jakožto pořádku milovné osoby, máte karmu!! R^;-D

2 0
možnosti
Foto

Mirko děkuju ;-D .........jsem ráda, že už je to pryč, protože jsem setaky mojí blbostí málem utopila. Pohadali jsme se, já naschvál naštvaně odešla k rozbouřenému moři, aby se on bál , on zůstal v autě a mě málem smetla vlna - fuj. Byl tam jeden pán nad pláží a řval na mne, jestli jsem se rozhodla umřít .......no jak píšu na začítku - já jsem taková krá.. ;-D .....teda byla jsem ;-)

1 0
možnosti
Foto

H51a45n93a 34V96l38k48o88v92á

20. 2. 2016 17:13

R^Taky jsem to tak měla. Dřív. Kolem 35 se to zklidnilo.

Jednou mne absolutně dostal jeden můj (svatý) partner. Poté, co se mu za hlavou rozplácnul o dveře tavený sýr se na mne upřeně zadíval velkýma hnědýma očima a udiveně řekl "to ale přece nemůžeš, takhle se ke mně chovat..."

Potom je to s Itálií těžké, když ten druhý nejeví pochopení.;-)

2 0
možnosti
Foto

;-Dtak takové jsem měla dva partnery ..chudáci - se mnou. Muj manžel byl takovej dobrák, že když jsem po nem hazela brombory, tak jen uhejbal a pak je psbíral. Ten pak, Francesco byl to stejné, nadávala jsem mu neprávem a on mi řekl - ano miláčku, máš pravdu. Já asi potřebuju soupeře ;-) ...co jeví pochopení ;-D

1 0
možnosti

Káji, taky Vám tu pohodu moc přeji, ale ono k ní jde dospět i přes Itálii, ale ne každý je toho schopen a ochoten. První manžel hysterik, další skoromanžel cholerik (těžkej, Tvoje Itálie je proti tomu romantika non plus ultra. Házení věcí s ním nehnulo a o romantickém udobřování ani památky. A mimochodem, nepomáhalo ani být v klidu či se snažit rozumně argumentovat. Jediným řešením bylo bič a pryč.

Zato teď to mám podobně jako Zuzka. Manžel těžkej pohodář, vychoval nás všechny. Děti původně v šoku a teď spokojené, že se s nimi nedohaduju, že nekřičím a usmívám se. Takže mně Itálie neschází :-)

1 0
možnosti
Foto

Dášo mně taky ne, vůbec ;-D Ale jsem ráda, že jsme to spolu vydrželi a ted je ta pohoda. Ti Vaši byli asi trochu extrém, to pak jedině ten bič R^

0 0
možnosti
Foto

J71a81n37a 28M95a32j64o73v54á

20. 2. 2016 13:51

R^Tu pohodu Vám oběma moc přeji.

1 0
možnosti

:))))Tu italskou?:))))))

0 0
možnosti

Můj muž je kliďas, já ne. A třískej si pak nádobím, když jeho to nechává naprosto v klidu. U nás byly hádky jen kvůli dětem, ty jsou už z domu a tak u nás už roky panuje idylka. Jsem za to moc ráda.

Hezkou sobotu, Kájo!

2 0
možnosti
Foto

Zuzi jak ty to stíháš, psát, běhat a ještě číst? Já dneska odzimovala balkony, umyla okna a nestihla jsem si přečíst ani zprávy ;-D Ale je fakt, že mě žere čas Fb. Hezkou neděli :-)a jsem ráda, že máš doma taky pohodičku R^

1 0
možnosti

Kájo, díky za úžasné, upřímné vyznáníR^ Smála jsem se až do půlky blogu, a pak přišlo krásné zklidnění - protože konec dobrý, všechno dobré!:-)

Tak ať vám to opravdu dlouho vydrží. Díky oboustranné trpělivosti jste jak v růžové zahradě:-)

baci :-)V

1 0
možnosti
Foto

Maruško buongiorno a moc děkuju za bezva komentář i za přání :-) Dnes v noci jsem nemohla usnout, furt jsem přemýšlela, jestli to není moc osobní, jestli to nemám smáznout. Ale tvůj komentář mě tak potěšil, že to tu asi nechám:-) No co, byla to u nás ,,Itálie," ale teď musím klepat, protože to je fakt růžová zahrada - aspoň pro mne. Když jsem to včera četla Mauriziovi, že teď jsme naprosto v pohodě, řekl mi: ,,mluv za sebe." ;-D Ale smál se. Tak snad ....;-) A i kdyby ne, hlavně že jsem v pohodě já ;-D;-D Jen doufám a opravdu si přeju, aby nám to, jak píšeš ty, vydrželoV

1 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,90
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!