Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Moc hezke vzpominani na dobu minulou v zaplave radoby politickych komentaru zde na blogu. Ode mne mate karmu, i kdyz tomu snehu na Barrandove v osmdesatych letech nejak moc neverim.

1 0
možnosti
Foto

Děkuju moc Vladimíre :-) A klidně tomu sněhu věřte, já se narodila v roce 1973 a opravdu pamatuju kazdou zimu bílou. Uplně vidim, jak na dvore hodim lyze na zem - okamžitě skluznice plna snehu;-Da jedem na pole mezi Barrandovem a Hlubořepama lyžovat. Nebo jak nám tátové udělali tu hromadu na dvoře a taky ty sankarske zavody z Výšinky. Před atelierama, jak se točil autobus, tak tam bylo vždycky uklouzáno .......nebejvala ta břečka jako ted, tenkrat snad hazeli štěrk a ne sůl. Ale bílo bylo, to Vám garantuju ;-)

0 0
možnosti
Foto

Já chci sníh a sáňkování a stavět iglů....! No jo, ale to by mi muselo být o třicet míň. Takže zůstanu jen u toho pečení (a hlavně pojídání :-() cukroví. Buďte v klidu, není pozdě, já ještě nezačala...:-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

;-D Tak to jsem ráda, na Fb vidím jak všichni už napečeno - já loni taky ;-D Jo a sánkovat - je mi 42 a loni jsem jezdila v Perugii na vedlejsi silnici s partou nactiletych na pytli a bylo to supeeerR^

0 0
možnosti
Foto

:-)Ahoj,Kájo. Opět pěkné vzpomínky, nemůžu se dlouze rozepisovat (práce), tak jen...jsi borka!:-))R^

1 0
možnosti
Foto

Děkuju Šárko, borka je super bezva retro ohodnocení R^;-);-D

0 0
možnosti
JC

Krásné dětství je to nejdůležitější, co mohou rodiče v životě udělat.

1 0
možnosti
JS

Blog plný romantiky a nostalgie. Časy, které už se nevrátí, ale rád na ně člověk vzpomíná. Umíte nádherně navodit atmosféru retra. I já jsem zavzpomínal na dětství. Samozřejmě karma. U mně zase budete blogerem roku. R^

1 0
možnosti
Foto

Faaakt? Děkuju :-) ale nevěřím, že by to klaplo ;-) ....každopádně jste mě moc potěšil Jirko :-) A to, že umím navodit atmosféru retra, to je ta největší pochvala!!! Díky moc.

1 0
možnosti
DS

Káji, super. Ač už několik zim nebylo zimovatých, při čtení Tvých článků mě konečky prstů ve špatných rukavicích a čepice (žádná mi nesluší, tak jsem je vždycky, když mě naši neviděli, sundávala) :-D. Děkuji, už se těším, až budu vyprávět synkovi :-)

1 0
možnosti
Foto

Ahoj Dášo, díky moc:-) No koukala jsem, že letos je v Praze tepleji jak tady u nás ve střední Itálii. Zimovatá zima je ted tak jednou za deset let, dřív to bejvalo skoro každý rok :-) Krásný den Ti přeju - u nás mlha, hustá, že by se dala krájet ;-)

0 0
možnosti
PU

P64e53t70r 83U83h63e67r

9. 12. 2015 6:22

Ahoj Káji, tý to prostě umíš. Ale péct 30 kg cukroví je bláznovství :-D

2 0
možnosti
Foto

Dobré ríno Petře, děkuju Ti :-) No já většinou před Vánoci nepracovala, tak jsem neměla co dělat ;-) A pamatuju, že třeba za jeden večer jsem u pečení viděla celej serial My z konce světa ;-D A pak, Italové mě chálili jako ted Vy na blogu a to já mám moc ráda, kdo ne ;-) ............no a pár kg jsem prodala do baru, aby jsem si zaplatila suroviny R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,90
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!