Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pozdě, ale přeci. Se mi zdálo, že jsem jeden blog zahlédla, ale nestihla přečíst. To jsme se zrovna přestěhovali z venku do Prahy a bylo co dělat:-)

To jsi napsala, jako obvykle, naprosto přesně. Jak říká klasik: carpe diem!

A tak se to snažím naplňovat:-)

Díky za krásný blog!V:-)R^

0 0
možnosti

V33l24a61s72t67a 73I20l55e96k

16. 11. 2015 18:30

Mluvíte mi, Kájo (dovoluji si toto důvěrné oslovení, protože mám pocit, že vás znám, po přečtení všech vaši článků, od dětství:-)), z duše. Moc jsem se těšil na váš další blog a potěšil. zrovna dnes jsem si byl posedět u zubaře a potřeboval jsem pohladit dušičku. Vám se to povedlo, díkyV

1 0
možnosti
Foto

Vlastíku (taky si dovolím důvěrně, i když Vás neznám, ale každé změkčení jména mi připadá hezčí, milejší) já byla dnes také u zubaře, po třech letech:-) V dětství jsem tam byla furt, tak se jich ted bojím ;-D No vy už mě znáte výborně, až jsem si říkala, jestli jsem to dneska nepřepískla (ty nemoci a  ty ops ;-D ale chtěla jsem to udělat trochu vtipný a taky, aby si člověk nemyslel, že já mám růžovej život bez problémů). Jsem ráda, že se Vám to líbilo, že mě rád čtete a příště zase vzpomínkovejV Jen teď stíhám max.jedn týdně, jak jsem psala, musím pracovat i já ;-)

0 0
možnosti
Foto

:-)Máš úplnou pravdu.

1 0
možnosti
Foto

Díky kočko. Už se těším na tvůj zimní fotoblog ;-)

0 0
možnosti

Káji, krásné pohlazení po duši:-), děkujiV

1 0
možnosti

P46e83t52r 51U39h25e14r

16. 11. 2015 12:12

Ahoj Káji, Tvoje blogy jsou tu, mezi těmi všemi politickými, teroristickými, protiteroristickými, islámskými, protiislámskými, křesťanskými, protikřesťanskými a dalšími, takové milé pohlazení. Nicméně nemusíš psát jen o minulosti, současnost je třeba také zdokumentovat ;-) Tak až budeš zase relaxovat, něco hezkého napiš, případně nafoť. Jeden z Tvých blogů, bych tu rád vyzdvihl, "Ta má kozy jako vozy" byl velmi povedený. Odkaz na fotky na blogspot mi nedávají spát do dneška :-)

1 0
možnosti
Foto

;-D Ahoj Petře ..... ach ty kozy ;-D Kamaráde takovou čtenost jinej blog neměl ;-D Díky za krásnej komentář R^ Fotoblog jsem chtěla udělat z Benátek, ale vždycky mi přijde nějakej blog přednější, jako třeba tenhle. Protože kam se teď podíváš je terorismus a dohady o tom, zda mít nebo nemít vlajku na profilu.. Vždyť je to přece úplně jedno ;-D Letém k zubaři - au au au,. Tak pa a krásné pondělí!

1 0
možnosti

Krásný článek, díky Vám za něj!

Napsala jste mile hodně milého moudra, mladá paní. Vás se dá číst vždy a za každého počasí, v té slotě a nečasu tady o to lépe. V té mizérii, která obchází teď zrovna svět trošku dál od nás, ale už se blíží. Ale - jak to už řekla Halina Pawlowská - díky za každé nové ráno.:-)

2 0
možnosti
Foto

Honzo moc Vám děkuju:-) To je nádherný komentář V Nejsem nijak študovaná ani sečtělá, ale jedno vím dobře. Život je křehkej a krátkej, tak si ho musíme užívat každý den jak jen to jde. Píšu to co cítím a jsem moc ráda, že se Vám to líbí. Hlášku paní Pawlowské mám v hlavě skoro každé ráno ;-)

0 0
možnosti
Foto

K79a49r12e75l 84M89á20d81l41e

16. 11. 2015 3:13

No zrovna jsem chtěl jít spát, ale ještě mě napadlo mrknout, jestli nějakej noční pták něco nedal na blog. Tak díky za tradičně milé čtení, tentokrát místo večerníčka. Jen o tom sluníčku´s nemusela, abychom nezáviděli. Tady bylo celej den tak, že ani dceřina Líza (rodokmen neurčitý) neprudila, abych jí dolů do zahrady házel tenisák. Tak dobrou....

3 0
možnosti
Foto

Dobré ráno Kájo. To máš dneska volno, že jsi šel spát tak pozdě? Že ty jsi celou neděli provozoval gaučing jako Maurizio;-D Já dneska dopol.nepracuju, tak jsem šla spát ve tři a teď snídám ;-D A zas je tu sluníčko .....nechci Tě nas... ;-DHele a Líza, to asi nebude koza co? No koza by běhala tak za větvičkou (ne za tím cypem ze Slezka) ;-) Děkuju Ti za komentář. Sice se tenhle blog moc nelíbí, ale já to musela napsat. Příště zas zpátky do komunismu :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,90
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!