Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VI

V44l97a97s96t77a 64I91l61e14k

5. 10. 2015 19:43

nějak jste se odmlčela. Dal jsem si vás do oblíbených blogerů a přečetl všechny vaše články. Teď nemám co číst;-(. Kamarádce samozřejmě přeju brzké uzdravení:-)

1 0
možnosti
Foto

Dobrý večer :-) Děkuju moc, to jste mě potěšil:-) Já začala pracovat, tak jsem nějak nestíhala ;-D A nějak mi uletěla múza či co ;-) Jdu tedy ted dopsat jeden rozepsaný blog, snad mě to zas hodí do víru psaní ;-)

1 0
možnosti
Foto

HALOOO musím Vám to napsat. Moje kamaradka je po transplantaciiiiiiiiiii;-D V sobotu ji zavolali, v neděli operovali a už se zotavuje na pokoji R^;-)

2 0
možnosti
Foto

Bezvááááá!!!!R^R^R^ Držím pěsti, ať se orgán chytí a nemá komplikace.:-)

2 0
možnosti
MJ

Je mi jedno, jestli je to povídka nebo blog. Je v tom člověčina, o to jde. Zdravím Vanesu... jeden z mých kamarádů je na vozíčku, po mozkové příhodě, která se stala kdesi v poli (za tři dny ho našli), v mládí přišel na motorce o nohu. A je to nejpozitivnější člověk jakého znám. R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Magdo tak teď po mně přeběhla husina - chudák kluk ;-( ale zároveň mám radost, že je to nejpozitivnější člověkV Dělá to život hezčí, veselejší a člověk je sluníčkář, né prudič ;-) A děkuju, že Vám neva, že to je v rubrice povídky a není to povídka ............já ty povídky asi nezvládnu, ale pokusila jsem se ;-D

0 0
možnosti
Foto

Vím o  čem píšete paní Karlo - mám kamarádku zdravotnici na dialýze a v nějakém článku jsem popsal jejich bowlingový turnaj. Hezky napsáno a R^.V.

0 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že jsme si tu poslední dobou užili téměř italské léto, tak vám musím poradit na žízeň pivo, vodou jsem se málem utopil, ale žízeň nezahnal. Stačí ovšem jedno pivo a je po žízni. Pro vaši kamarádku bohužel radu nemám.

1 0
možnosti
Foto

No jo, ale v Itálii stojí pivo pět euro a ještě je hnusný a voda padesát centů;-)

0 0
možnosti
Foto

moc hezké Kájo :-) nějak to tady teď flákám, ale myslím a Tebe, fakt :-)

1 0
možnosti
Foto

Díky Štěpánko :-) Ty jsi měla napsat letní povídku, tobě jdou výborně. Mně jak píše pan Hatala ne, ale to neva, pokusila jsem se alespoň o jednu;-D

0 0
možnosti
MH

Berme Vanessu jako jednu z mnoha těch, kteří neměli to zdravotní štěstí, jako info pro veřejnost. A pak tu máme: Crohniky, Bechtěreviky, Scheuermaniky, rozkroušenosklerotiky, psoriatiky ... ne, nejsem cynický, antiempatický, jen poukazuji na to, jaký výběr máme pro využití nemoci k napsání povídky. Nebo spíš pokusu o povídku. To proto, že povídka by měla vypadat jinak než jako sdělení o tom, jak to má Vanessa v životě těžké.

0 0
možnosti
Foto

Vy ji berete tak, já jinak, je to moje kamarádka a chtěla jsem napsat tenhle blog kvůli jediné věci, aby se lidé zamysleli nad tím, že život je hrozně křehkej. Jenže většinou se člověk zamyslí až tehdy, když se to týká jeho blízkých :-/

0 0
možnosti

P46e77t54r 64Ř84e43h87a

22. 8. 2015 21:45

Žijeme v takové uspěchané době, že se ani nestačíme zamyslet, jak se máme dobře, když jsme zdraví. Někdy se to ale může změnit během okamžiku.

Nedávno jsem šel na brigádu a před firmou stálo pár lidí, a dvě auta. Uprostřed silnice leželo přední kolo z motorky. Ptám se, co se stalo. Motorka se srazila s osobákem. "A kde je motorkář?" "Leží v příkopu." "A motorka?" "O padesát metrů dál." "A auto do kterého narazil o dalších padesát metrů." Přijela záchranka, ale nenaložili ho. Nakonec ho odvezli vrtulníkem do fakultky. Druhý den jsem se dozvěděl, že se kluk probral a nic mu nebylo. Jen má zlomený kotník. Víte kolik jel? 160! Ve městě! Věřím, že kluk si to bude do smrti pamatovat. A bude jezdit úplně jinak.

S kamarádkou soucítím.

2 0
možnosti
Foto

No teda 8-o Já věřím na osud, ještě nebyl jeho čas. Asi to mělo být ponaučení, že si nemá zahrávat s osudy jiných !!

0 0
možnosti
ZD

jjj...kdo to nezažil ...neuvěří...mám to za sebou...dávali mi max. 14 dní.a tak říkám...že jsem zde 9 let již navíc...a pokud je mi opravdu dobře...tak je to krásný den ...i kdyby padaly kroupy a trakaře... člověk přehodnotí své priority a začne si života opravdu vážit....a proto hezký den všem...ZD...;-);-);-)

4 0
možnosti
Foto

J65a44n36a 82M64a35j75o28v53á

22. 8. 2015 16:41

Držím palce. Vanesse, ať na operaci dojde a klapne to, Tobě, ať pořád pro nás všechny píšeš a nám všem, ať jsme zdraví.

3 0
možnosti
Foto

Jani děkuju moc za Vanesu (psala jsem jedno s, na Wikině jsem to v Čj našla tak, ona se ta kámoška jmenuje jinak, ale všichni píšete Vanessa se dvěma s - tak jsem asi za blbce ;-D ) Jinak ona je pohodářka, už mi psala, že se jí to líbilo R^ A děkuju za pochvalu pro mne V Tak hlavně všem to zdravéčko Janičko :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,90
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!