Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale nezabije, jen posílí :)

0 0
možnosti
Foto

Máš hlavu jak požár Říma (jak by řekl jeden zdejší básník:-):-)R^

1 0
možnosti
Foto

;-D když jsem byla malá a zrzavá, říkali mi ,,hoří Brandejs,, proč Brandejs, to nevím. S touhle rudou už je to fakt Řím ;-D

0 0
možnosti

A10n66n73a 44V77e84s40e15l19á

29. 4. 2015 13:37

Díky tomu je člověk v práci od 7 do 24 hodin večer. Díky chytrým telefonům a nainstalovaným aplikacích a neustálému online je to dost náročné . Lidi nemají soudnost a volají od 6 ráno a otravují s poštou 24 hodin denně . Není hranice mezi soukromým a prací . Občas mám pocit Matrixu . Jsem  v kopce a připojená kabelem online do sítě.

1 0
možnosti
Foto

To máte pravdu. Můj partner je veterinář - 24h. pohotovost na mobilu, ale lidi mu píšou otázky na wocap, místo toho, aby zavolali. Já bych se styděla. Otravujou i večer s věcma, co nejsou urgentní.

0 0
možnosti
Foto

Takový tablet či jiný informační instrument má ovšem jistá plus. Např. nehudruje, že je zase zvednuté prkýnko a že nemá co na sebe, nemá tchýni, nenařizuje, kam jít a kdy se vrátit atd.

A pak - na romantický vztah musí být dva. Francouzi mají pěknou poučku: s každou ženou lze jít do postele, ale jen s některou lze ještě potom posnídat.

Nežli jsem našel tu pravou, trvalo mi to pár desítek let. V

1 0
možnosti

Tak vonět? Určitě, ať se klidně ta holka navoní :-) Myslím, že je zbytečné se na seznamkách na netu zamilovávat, když si ti dva nedali ještě první rande. A kdyby ty holky nechtěly hned, aby přeskočila jiskra a spokojili se pro začátek s tím, že jim protějšek není odpudivý, tak by se i sem tam seznámily. Ale ony jsou v zajetí svých požadavků .... A tablet nemám.

0 0
možnosti

Jasně, že zabije. Copak jste neviděla Terminátora?

1 0
možnosti

P82e79t37r 37S78k58á91c47e85l

28. 4. 2015 22:09

Zaujal mě název a hlavně dvě slova: Informační technologie. Ve slovníku cizích slov se "technologie" překládá jako: - nauka zabývající se průmyslovou výrobou; výrobní postup

Informační nauka? Informační výrobní postup? 

Všimli jste si, že kdokoliv v televizi (redaktor, host atp.) neví jak pojmenovat nové konstrukční řešení, jiný způsob výroby, nový výrobek aj., tak použije univerzální slovo "technologie". Slovní zásoba se nám ztenčuje a logicky dochází k nedorozuměním. Viz výše uvedené rozklíčované slůvko "technologie". 

Když to tak půjde dál, zanedlouho i v kopané a/nebo v hokeji budou komentátoři užívat pro nové triky hráčů slovo "technologie" hry apod.

Kam jsme došli?R^

2 0
možnosti

Skoda, mohl jste zminit technologii moci. :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,90
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!