Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Koledovani holek jsem nikdy nepochopil. Nemuzou koledovat vsichni, to by se pak doma nikdo nepotkal, mozna tak na ulici. Minulej rok jsem jich venku videl nejak hodne.

1 0
možnosti

No ještěže jste aspoň pochopil, že někdy chodily holky i do války

0 0
možnosti
Foto

:-)R^Úplná idylka, viď. Také si je pamatuju jako malá takové, hlavně ty slovenské, kde žili příbuzní z tátovy strany.

Teď už to, hlavně ve městech není vidět. Ještě když jsem byla v pubertě, tak u nás zvonek zvonil v pondělí nepřetržitě. Loni a předloni, i když mám dvě dcery, nikdo nikde- ani venku nebylo vidět koledníka..

1 0
možnosti
Foto

Šáry tradice upadají čím dál víc - škoda :-( Tak hlavně ať ty tvoje holky vymrská aspoň táta, ať jsou furt tak krásnéR^

0 0
možnosti

Moc pěkné vyprávění. :-)

1 0
možnosti

Vzpomínací zrzko Kájo, doufám, že velikonoce budeš prožívat většinou se svými přáteli mimo domov. Tak by to bylo jednodušší. Držím palce a přeju pohodu v rámci možností. VR^

1 0
možnosti
Foto

Maruško dneska večer jdeme do Assisi na procesí, Maurizio tam za třicet let co tu žije ještě nebyl. Zítra se to má zatáhnou a v neděli má pršet, tak doufám, že se jim ta předpověď nepovede. Jinak to bude asi docela smutný - doma. Dneska se mi o Sannynce zdálo. Už je to víc jak týden a stále jí tu slyším prdelku. Myslím na ní každý den. Tak se přes den snažím psát a večer chodím brzo spát :-) Děkuju moc za přání pohody, Maurizio je nervní z práce, tak bude pohody třeba. Ted jsem fakt vděčná, že mám blog a můžu psát. Dneska jsem se tak ,,dostala,, na pár hodin do Piletic, zítra asi ,,zajedu,, do Prahy ;-) Ty máš doufám napečeno, vejce připravená a pohodu v zásobě V

1 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 35,43
  • Průměrná čtenost 3736x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!