Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Líbí se mi nadšený výraz Maurizia, ten opravdu nemá chybu (je to sympaťák, wo tom žádná).

Pak mě velice zaujalo obří vejce. Toho kura, co ho snesl, bych opravdu potkat nechtěla.;-D

I jinak samozřejmě super, jako vždy.R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuju ;-D toho kura bych taky potkat nechtěla ;-D;-D;-D Mauriziovi vyřídím, on je rád chválen ;-)..........jako všichni.

1 0
možnosti

Kájo, musím Tě pochválit. Hezky jsi to napsala, i doprovodila fotkama. Je zajímavé, že jsou všude ti chlapi stejní (vlastně se permanentně přetvařujíi;-D;-D).

Jen ten závěr....až srdce usedá.V

2 0
možnosti
Foto

Maruško děkuju :-), jo ten závěr - no musela jsem jí tam dát lásku mojí V

O tom přetvařování, to je dobrý a pravdivý R^

1 0
možnosti
Foto

To věřím, že se to Mauriziovi zamlouvá. Ale když jsem jednou jedné feministce z amerického středozápadu řekl, že u nás na velikonoce bijeme ženy tak málem omdlela. Její mínění o divoších uprostřed Evropy bylo zpečetěno, když jsem jí ukázal co to znamená dát někomu hobla (ilustrativní obrázky se dají vygůglit) :-)

Jinak zajímavá reportáž R^

2 1
možnosti
Foto

Ahoj Honziku, tu pani jsi doufám pustil rychle k vodě, ta by postupem času zbila tebe ;-DDíky, chtěla jsem napsat něco z té domácí Itálie ;-)......možná až trochu moc osobní, ale co, ať u nás vidí jak tu žijem my přistěhovalci [>-]

1 0
možnosti
Foto

hmmm, dvacet stupňů ve stínu, tady jsou čtyři a dnes jsem 3x zmoknul a 4x na mě padal sníh a o velikonocích to nemá být lepší.

1 0
možnosti
Foto

No po ránu tu je taky ještě kosa, ale odpoledne je krásně, mám kamarádku z Ostravy, co bydlí v Terni a už chodí v tílku a opaluje se na terase v plavkách ;-D Ale Terni je oproti Assisi o sto km jižněji a mají o pět stupňú víc. Ovšem v CR je to opravdu aprilové počasí :-/.......takovej blbej April - co jsem předevčírem ráno viděla na Fb Rv

1 0
možnosti
  • Počet článků 264
  • Celková karma 35,40
  • Průměrná čtenost 3736x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!