Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karlo, držím Sunny i tobě palce!V Já mám sousedy, kteří taky nesnáší zvířata, jako taková. Když jsem si přinesla Edu, tak zcela neomaleně řekl na adresu toho předešlého:"on ještě neumřel?". Když jsem nic neřekla, tak pochopil, že mám nového kámoše. A tak řekl duchaplně:"týráte psy. Patří do lesa, aby si mohl najít čubičku". Taky expert, co?

1 0
možnosti
Foto

Pro nás, pro mě a mého druhého manžela je naše psí slečna jako naše dítě. Děti z předchozích manželství už jsou dospělé a mají své rodiny.VNaše Leontýnka je mazlík.

3 0
možnosti
Foto

ja deti nemam, neslo to. Takze i pro mne je Sanny jako dite - moje laskaV

0 0
možnosti
JB

Psa na plaz? Vsude kde jsme byli byl zakaz se psy.

0 0
možnosti
Foto

V Kalabrii se muze skoro vsude, tam kam jezdim ja. Predtim jsem jezdila do Marcelli - Numana, Riviera del Conero a i tam vas a malym psem na psaz pusti, ale musi sedet u vas. Jinak nekde u Rimini byla znama, tam maji vylozene plaz pro rodiny s velkym psem. Lehadka a slunecnik jsou ohranicena plotem.

0 0
možnosti
JT

Pes neni dite. Az pohrbite sve dite, poznate ten rozdil.

0 0
možnosti
Foto

Pro Boha já jsem nechtěla říct, že je to stejný, ale že pokud si ho pořídíte, musíte se o něj starat, že za něj nesete odpovědnost atd.

4 0
možnosti
VR

Brzy tu bude jedna z inkarnací Alberta Cechla.

0 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,54
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!